REKLAMA - NASTAVITE ČITATI ISPOD OGLASA

Slađana Mandić spada u red naših najtraženijih pjevačica. Dobar glas i atraktivan izgled su aduti kojima Mandić samouvjereno krči put do samog vrha bh. estrade.

Kada se tome doda saradnja sa najboljim autorima i odlične pjesme koje je radila sa Dinom Muharemovićem, te dvojcem koji čine Jala Brat i Buba Corelli uspjeh je zagarantovan.

Sladjana Mandic Dubai1

REKLAMA - NASTAVITE ČITATI ISPOD OGLASA

Sladjana Mandic Dubai3

O popularnosti pjevačice i izvan granica BiH, te regiona, govori i činjenica da je Slađana prošle sedmice nastupala u dalekom Dubaiju. Mandić je spojila ugodno s korisnim i nakon nastupa u „Stars Studio Clubu“ u „Grand Excelsior Hotel Deira“ uživala je u svim ljepotama Dubaija. Zajedno sa suprugom Ajlinom Ahmićem bila je očarana ovim gradom bogatstva i blještavila.

Sladjana Mandic Dubai5

Sladjana Mandic Dubai6

– Dubai je stvarno nevjerovatan grad. Teško je riječima to opisati, dok se ne doživi. Još kada imate domaćina kao što je Damir Kartal, uspješni Bosanac koji dugi niz godina vodi nekoliko hotela, onda ni o čemu ne morate brinuti. Sve nam je bilo savršeno organizirano. Imali smo svog vozača, prevodioca, fenomenalne izlete, tako da sam se osjećala poput kraljice – kaže Slađana Mandić koju je na nastupima u Dubaiju pratio odlični Irfan Peljto.

1
Komentari

avatar
1 Teme komentara
0 Odgovori na temu
0 Followers
 
Najnoviji komentari
Najpopularniji komentari
0 Autori komentara
Autori nedavnih komentara
  Prati komentare na ovaj članak  
Najnovije Najstarije Najpopularnije
Obavijest o
trackback

… [Trackback]

[…] Find More on to that Topic: tntportal.ba/show/sladjana-mandic-uzivala-u-dubaiju-osjecala-sam-se-poput-kraljice-2/ […]