REKLAMA - NASTAVITE ČITATI ISPOD OGLASA

Sa sjajnim bendom i gostima Massimo Savić će sutra održati spektakularan koncert pred publikom koja pristiže iz cijele BIH na njegov najveći solo koncert u Sarajevu- dvorani Mirza Delibašić, koji počinje u 20 sati.

Massimo u Sarajevo stiže već danas, kako bi se mogao odmoriti i publici dati svoj maksimum na spektaklu za koji kod njega i cijelog tima vladaju posebne emocije.
„Uvijek ima treme, kada nestane treme i kada mi postane ravno izaći na pozornicu ili ne, prestajem se baviti ovim poslom. Ali, pred Sarajevo je posebno velika trema. Morate znati da mi je ovo jedan vrlo važan koncet, Skenderija je poseban prostor, Sarajlije su posebna publika“, kazao je Massimo.

Uz bend koji okuplja mahom vrhunske umjetnike, Massimu će se na pozornici pridružiti i gosti Sergej Ćetković i glazbenik svjetskog glasa Igor Geržina, koji će svojim saksofonom spektakl dići na višu razinu.

Susretu sa sarajevskom publikom se raduje i Sergej Ćetković, te otkriva što za njega znači ovaj poziv da bude dio Massimovog koncerta.

„Siguran sam da će to biti jedan sjajan muzički događaj i velika mi je čast što ću dijeliti scenu sa Massimom, za kojeg nema potrebe govoriti koliko je veliki i autentičan umjetnik. Potrudit ćemo se da ovaj koncert učinimo jedinstvenim i verujem da će publika punog srca izaći iz Skenderije“, kazao je iskreno Sergej.

Ulaznice za koncert su dostupne u prodaji na platou Skenderija, Artikulacija/BKC i sustavu kupikartu.ba po cijenama od 15 do 50 KM, koliko koštaju ulaznice za najbolja mjesta- VIP parter.

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o