REKLAMA - NASTAVITE ČITATI ISPOD OGLASA

Zadovoljstvo mi je da Vas ispred distributerske kuće Una Film obavijestimo da nadolazeću 3D svjetsku premijeru nastavka jedne od najpopularnijih franšiza u historiji “SVIJET IZ DOBA JURE: UNIŠTENO KRALJEVSTVO! “ (JURASSIC WORLD – FALLEN KINGDOM) imate priliku pogledati samo u Cinema City Sarajevo i Ekran Zenica, od 06. juna, dvije sedmice prije početka prikazivanja u SAD-u!

Od četvrtka, 07. juna, film dolazi na redovan program kino dvorana širom BiH.

Prošlo je četiri godine od kako su dinosaurusi uništili luksuzni tematski park Svijet iz doba jure. Ljudi su napustili Isla Nublar, dok se preživjeli dinosaurusi bore za opstanak.

Kada uspavani vulkan na ostrvu počne da oživljava, Owen (Chris Pratt) i Claire (Bryce Dallas Howard) pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse. Owen na sve načine pokušava da pronađe Plavu, njegovog reptora koji je izgubljen u divljini, dok je Claire stekla poštovanje prema ovim stvorenjima koja su postala njena misija. Oni stižu na ostrvo u trenutku kada lava počinje da ga uništava i njihova ekspedicija otkriva zavjeru koja može da ugrozi cijelu planetu i dovede je u stanje kakvo nije viđeno od prahistorije.

Uz nova uzbuđenja i avanture, jedan on najuspješnijih filmskih serijala ikada, predstavlja nam novi nastavak i podsjeća nas na dobro poznate omiljene likove i dinosauruse. A u ovom nastavku ćemo vidjeti i neke potpuno nove vrste, strašnije nego što možemo da zamislimo. Dobrodošli u Svijet iz doba jure – Uništeno kraljevstvo.

U nastavku pogledajte trailer filma:

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o