Naslovnica Show Muzika (VIDEO) Željko Joksimović objavio novi hit!

(VIDEO) Željko Joksimović objavio novi hit!

PODIJELI
Foto: Harun Muminović/Klix.ba

Jedan od najpopularnijih muzičara u regionu, Željko Joksimović, objavio je novi singl “Menjaj pesmu”, koji će premijerno izvesti na koncertu “Dva sveta” u Beogradu, 3. decembra.

oglasi

Riječ je o pjesmi koja najavljuje zimsku muzičku čaroliju i koja ima nostalgičan prizvuk. Podsjeća na 80-te godine prošlog vijeka, i prava je uvertira u spektakl koji očekuje publiku u Sava centru, ali i na nastupima u regionu.

Kako i sam naziv govori, Joksimović je želio da “promjeni muziku” u skladu sa repertoarom koji priređuje već treću godinu zaredom u konceptu “Dva sveta”, i sa nešto drugačijom melodijom iznenadi svoju publiku.

– “Nisam imao vremena da promjenim cijelu ploču, ali sam promjenio pjesmu. To je dovoljno. “Menjaj pesmu” je nešto najljepše što sam iskomponovao u posljednjih nekoliko godina. Nema više ovakve muzike. Ali biće je u decembru, u Sava centru” – kaže Željko.

Tekst za numeru “Menjaj pesmu” pisala je Vjekoslava Huljić, autorka pesme “Milimetar”, koja je dostigla brojku od 50 miliona pregleda na Jutjubu. Muziku i aranžman uradio je Željko Joksimović. Prateći vokali su Suzana Branković i Jelena Đurić, električnu gitaru svira Miroslav Mirosavljev, bubnjeve Dragan Krstić, a klavijature Željko Joksimović. Video produkciju za spot uradila je NN Media.

telegraf.rs