REKLAMA - NASTAVITE ČITATI ISPOD OGLASA

Za čika Tomu, odnosno Tomislava Vasiljevića, kažu da je najveći ženskaroš. Toliko je “lud” za ženama da se ženio čak 46 puta.

Emisija Provjereno donosi priču o Don Juanu iz susjedne zemlje, čovjeku koji sa svojih 79 godina vrlo samouvjereno tvrdi kako je – nenadmašan u krevetu.

Kraljevo u zapadnoj Srbiji, mjesto je u kojem je rođen Tomislav Vasiljević. Još nekoliko kilometara izvan grada, njegovo je selo Adrani, gdje su njegov lik i ponajviše djela – dobro poznati. Osebujan ne samo po izgledu, već i po onome što je doživio.

”Ima jedne godine kad sam se dva puta vjenčavao s raznim ženama, a razvodio me neki sudija Popović. On me razvodio više puta i kad me pitao: ‘Dobro, Vasiljeviću, prošle godine si se razveo s tom i tom, šta je sad u pitanju sa ovom?’, ja onda izmislim razlog.

Kažem da hrče kad spava, onda izmislim da drugoj smrde noge. Uvijek sam krivio te žene, ali ja sam većinom bio krivac razvoda braka”, priznaje.

Kad mu se svidi neka, prepreka nema, a zbog žena je, kaže, bježao kroz prozore, spavao u kukuruzu, riskirao, ali i profitirao. Bila udana, rastavljena, udovica ili slobodna, posve nebitno, sve dok je prirodna.

”Ja te koji imaju napumpane s*se ne pipam uopće. Lijepo je prirodna pa kad pipneš, ona osjeća. Što osjeća ona kad ona ima plastičnu s*su i guzu? Nema šanse!” iskreno će Tomo.

Svoj je, kako kaže, talent iskoristio da pomogne i drugima. Spojio je na desetke ljudi. Kaže, ima puno sramežljivih, no on nije takav i zato je, tvrdi, usrećio stotine žena.

radiosarajevo.ba

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o