Naslovnica Show Domaće zvijezde Zbog čega ne pjevaju u BiH Oliver Dragojević i Gibonni?

Zbog čega ne pjevaju u BiH Oliver Dragojević i Gibonni?

PODIJELI

U Hrvatskoj je u toku velika zajednička turneja Zlatana Stipišića Gibonnija i Olivera Dragojevića, a i publika u našoj zemlji s nestrpljenjem očekuje informacije o velikim koncertima dviju velikih regionalnih muzičkih zvijezda.

oglasi

Ovaj dvojac održao je nedavno pravi spektakl u Spaladium Areni u Splitu, koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a 10.000 ljudi horski je s njima pjevalo velike hitove.

Inače, s ovom turnejom Gibonni i Oliver krenuli su nakon što su naljeto objavili zajednički album “Familia”, a u BiH vodi se pravi mali “rat” između menadžera i agencija u vezi s organizacijom koncerata u Sarajevu, Mostaru, Tuzli…

– Nekoliko agencija i menadžera želi raditi ove koncerte i svi oni su u kontaktu i pregovaraju s Lidijom Samardžijom, zastupnicom ove dvojice pjevača. Još ništa nije dogovoreno, a iskren da budem, teško da se koncert Gibonnija i Olivera u BiH desi prije 2017. godine. Naime, Samardžija pokušava osigurati što veći honorar za hrvatske zvijezde i zbog toga pregovora s više strana, kaže jedan od menadžera koji je pregovarao s Lidijom Samardžijom, uz uvjet da ostane anoniman.

On dodaje da joj ponuda ne manjka, ali teško da će uspjeti dobiti 40.000 eura, kolika je otprilike njihova cijena.

– Teško da toliki honorar mogu dobiti u Bosni jer su karte mnogo jeftnije nego u Hrvatskoj. Veliki su troškovi organizacije, gdje osim dvorane i svih ostalih sadržaja, treba platiti i MUP, hitnu pomoć – kaže naš izvor.

U okviru dosadašnje turneje, Gibonni i Oliver održali su, osim Splita, veliki koncert u Puli, a do kraja godine zakazana su druženja s publikom u Varaždinu i Osijeku.

(D. ZEBA/Faktor.ba)