REKLAMA - NASTAVITE ČITATI ISPOD OGLASA

Najbolji sportista u 2016. godini Amel Tuka i predsjednik Uprave AS Group, Rusmir Hrvić, svečanim presjecanjem vrpce otvorili su Sport centar Fara koji se nalazi na ulazu u Travnik.

Najsavremeniji sportski centar na ovom području u budućnosti će nuditi posjetiteljima mnoštvo različitih sadržaja. Investitor je Građevinsko-uslužno preduzeće  „Fara“, u vlasništvu Faruka Hadžića, koji je nakon niza uspješnih projekata odlučio izgraditi savremeni sportski centar.

fara 4

Najviše koristi od ovog sportskog centra imati će građani Travnika, ali i okolnih mjesta koji su napokon dobili idealno mjesto za rekreaciju.

Kompletna zgrada, uključujući i teren za mali nogomet, pokrivena je podnim grijanjem, kako bi svi korisnici boravili na ugodnoj temperaturi i imali idealne uslove za obavljanje sportskih aktivnosti.

fara 12

Predsjednik Uprave AS Group, Rusmir Hrvić, kazao nam je da ova grupacija podržava sve pozitivne priče u BiH.

Najbolji bosanskohercegovački atletičar Amel Tuka ističe da mu je veliko zadovoljstvo što je svečano otvorio ovaj centar za koji se nada da će biti od veliki koristi rekreativcima.

Sa preko stotinu kvadrata i svim potrebnim spravama za dobar trening, prostor za fitnes u sklopu sportskog centra Fara pružit će svim korisnicima idealne uslove kako bi doveli svoje tijelo u željenu formu.