Sportski savez SBK / Objavljen Javni poziv za “Izbor najboljeg sportiste Kantona za 2021. godinu”

Sportski savez Srednjobosanskog kantona/Kantona Središnja Bosna objavio je JAVNI POZIV za dostavu prijedloga kandidata za “Izbor najboljeg sportiste Kantona za 2021. godinu”.

Za nominaciju za  “Izbor najboljeg sportiste Kantona za 2021. godinu” treba da ispunjavaju sljedeće uslove:

  1. da su sportiste članovi kluba sa područja SBK/KSB;
  2. u kategorijama najuspješniji sportista, sportiskinja, sportista i sportiskinja iz ekipnih sportova da imaju navršenih 16 godina;
  3. da su sportski klubovi i ekipe upisane u Registar sportskih klubova MInistarstva obrazovanja, nauke, mladih, kulture i sporta;
  4. sportisti, sportski klubovi i ekipe sa područja Općine Kiseljak moraju imati status članice granskog saveza sa područja SBK/KSB, a isti mora biti član Sportskog saveza SBK/KSB.

Prijave sa svim traženim dokumentima u zatvorenoj koverti dostaviti preporučeno poštom,  sa naznakom za Ocjenjivački sud/Žiri „Izbora najboljeg sportiste Kantona za 2021. godinu„ ili za  “Komisiju za nagrade i priznanja Sportskog saveza SBK/KSB” na adresu: Sportski savez SBK/KSB Erika Brandisa bb 72270 Travnik (na poleđini koverte navesti ime i prezime podnosioca, tačnu adresu i kontakt telefon)

Javni poziv  otvoren je do 20. januara 2022. godine

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Detalje pogledajte u prilogu:

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU