Šta znači sanjati ružu?

Ruža je na javi cvet koji označava pažnju, ljubav ili ljubomoru, a sve zavisno od toga koje je boje i kako se i u kojoj prilici ona nekome poklanja. Šta znači sanjati ružu ?

Takođe, ruža je cvet koji ima trnje, te je sinonim za nekoga ko je vrlo oštar i otvoren, ko je često spreman da se bori ili brani, ko je zloban ili podmukao, te ko „napada“ druge sasvim neočekivano i iz prikrajka.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati ružu? 

U snovima ruža nije naročito čest motiv, ali zbog svog trnja se može lako odnositi na osobe koje su vrlo drske, koje imaju potrebu da se brane i da se štite, te će simbolika najčešćih snova o ruži biti izneta u nastavku ovog teksta.

Sanjati da u snu vidite ružu 

Kada ste sanjali da u snu vidite neku ružu, na javi označava da ste previše prilika propustili jer ste bili nesigurni u sebe i svoje sposobnosti, te da treba da se posvetite sticanju samopouzdanja, te ili da shvatite koliko ste puni kvaliteta i vrlina. 

Sanjati da u snu kupujete ružu 

San u kome vi kupujete ružu, ili za sebe ili kao poklon, ima konotaciju na javi da ćete se vi sa nekim sukobiti, pa i da ćete pokajati zbog reči ili postupaka kojima ste osobu koja vam je draga povredili ili razočarali.

Sanjati da vi u snu mirišete ružu 

Ako ste sanjali da u snu mirišete ružu, te da ste sasvim opijeni i smireni njenim lepim mirisom, u zbilji implicira da ste skloni da se previše oslanjate na svoje emocije ili na intuiciju, te da upravo i zbog toga lako grešite i niste uopšte racionalna i realna osoba, koja ozbiljno pristupa problemima. 

Sanjati da vam u snu neko poklanja ružu 

Ukoliko ste sanjali da ste u snu na poklon dobili ružu, na javi to ima konotaciju da ste osoba koja je vrlo druželjubiva i koja lako stiče nova poznanstva i prijateljstva, te da se uvek radujete nekim novim susretima i komunikaciji sa drugim ljudima. 

Šta znači sanjati ružu koju u snu berete  

Kada ste sanjali da u snu berete ružu, na javi to simbolizuje da imate neke velike želje i planove i da težite da ih što pre ostvarite, te da ste u nekom smislu i brzopleti i skloni da srljate i da pravite nepotrebne i lakomislene greške i sasvim neracionalne poteze. 

šta znači sanjati ružu?
šta znači sanjati ružu

Sanjati da ste se u snu uboli na trn od ruže 

Kada ste se vi u snu uboli na trn ruže, na javi to ima simboliku da ste osoba koja se nalazi pred i vrlo velikim izazovima i poteškoćama, i da treba da uložite veliki trud i napore kako biste se pak i spasili nevolja i briga, ali da ćete vrlo teško uspeti da se snađete jer uopšte niste neko ko je realno i sasvim dovoljno istrajan i odlučan, u svojim namerama i planovima. 

Sanjati da u snu gazite ružu koju ste bacili na zemlju 

San u kome ste vi bacili ružu na zemlju i gazite je u besu i ljutnji, ima na javi jasnu i baš direktnu simboliku, da ćete se vrlo razljutiti i razočarati u neke osobe koje ste smatrali ili odanim i vernim prijateljima, te da nećete uspeti da im oprostite izdaju i iznevereno poverenje, ni kada vas zamole za „drugu priliku“. 

Sanjati sasvim uvelu ružu 

Ukoliko ste sanjali da je ruža u vašem snu uvela, i da vam je žao da je bacite, na javi ima vrlo ili negativnu i lošu konotaciju, pa implicira da ste pred nekim velikim gubicima, i da ćete čuti neke i tužne vesti ili doživeti velike neprilike, pa čak se suočiti i sa bolešću ili smrću dragih i/ili bliskih osoba. 

šta znači sanjati ružu
šta znači sanjati ružu

Šta znači sanjati ružu neke sasvim određene boje 

Ako ste sanjali crvenu ružu, to na javi ima konotaciju da ćete da se u nekoga zaljubite ili da će ili vama neka osoba da izjavi ljubav.

Kada ste sanjali žutu ružu, na javi to znači da ste na nekoga ljubomorni ili zavidni, te da se vrlo i trudite da nekome napakostite i da ga sputate.

Ukoliko ste sanjali belu ružu, ona označava da ste osoba koja je poštena i čestita, te da ste i vrlo i plemeniti i dobrodušni i da svakome od srca pomažete u nevolji.

San u kome ste videli sasvim crnu ružu, označava neku tugu ili žaljenje na javi, te implicira skoru smrt neke vama baš važne i bitne osobe.

ezoicreport this ad

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU