Stiže nam najpristupačniji robusni mobitel na svijetu s termalnom kamerom

Jeste li ikad pomislili da ćete mobitel s termalnom kamerom moći nabaviti za manje od 250 dolara? Vjerovali ili ne, sada to postaje stvarnost s novim mobitelom Blackview BV6600 Pro, koji stiže na tržište, a prodavat će se po cijeni od samo 239,99 američkih dolara. S vrhunskom FLIR® tehnologijom termalnog snimanja i baterijom kapaciteta 8580 mAh, Blackview BV6600 Pro predstavlja idealan uređaj za ultimativnu zabavu i rad, ali i alat za rješavanja niza problema.

FLIR® termalna kamera

Blackview BV6600 Pro je treći telefon tvrtke Blackview s integriranom FLIR® termalnom kamerom. Oslanja se na uspjeh prethodnika, ali po mnogo pristupačnijoj cijeni. Svakako, cilj tvrtke Blackview je omogućiti velikom broju ljudi pristup vrhunskoj termalnoj tehnologiji, a da pritom ne moraju potpuno isprazniti svoje novčanike.

Dugotrajna baterija kapaciteta 8580 mAh

BV 6600 Pro opremljen je baterijom kapaciteta 8580 mAh, što je čak 53% više od prosječnog kapaciteta. To omogućuje prilično impresivno trajanje baterije mobitela pa mobitel može s jednim punjenjem izdržati do 430 sati na standby načinu s 4G/WiFi vezom uključenom ili do 22 sata aktivnog pretraživanja weba. Dugotrajna baterija omogućuje korisnicima sate razgovora, gaminga, iscrpnog pretraživanja i termalnih snimaka bez potrebe za dodatnim punjenjem.

stiže nam najpristupačniji robusni mobitel na svijetu s termalnom kamerom

Kao i njegovi prethodnici, Blackview BV6600 Pro opremljen je integriranom FLIR Lepton® termalnom kamerom koja vam omogućuje da gledate i izmjerite toplinu. Termalna kamera koristi FLIR -ovu MSX® tehnologiju, koja spaja termalne i vidljive slike kako bi postigla najvišu razinu detalja i informacija u industriji. Također, sadrži aplikaciju MyFLIR® koja omogućuje detaljnu analizu slike i izvještaj direktno s telefona.

Prednosti termalne kamere

Ako se do sada niste susreli s termalnim kamerama, BV6600 Pro će vas potpuno oduševiti jer pruža nov i uzbudljiv način gledanja na svijet. Sve za što ste do sad mislili da vam je dobro poznato, morat ćete promotriti ponovno, jer će se pojaviti u potpuno novom obliku ispod termalne kamere. To je zato što se toplinska slika u potpunosti formira na temelju topline koju objekt emitira, umjesto vidljive boje kako to biva kod klasične kamere.

stiže nam najpristupačniji robusni mobitel na svijetu s termalnom kamerom

S obzirom na to da je termalna kamera integrirana u mobitel, sve što snimite možete odmah podijeliti ili prenijeti na društvene mreže. Ovaj nesvakidašnji način snimanja može postati uzbudljiv dodatak vašem životu i interesantan sadržaj na društvenim mrežama.

Osim što je iznimno uzbudljiva, termalna kamera BV6600 Pro mobitela ima i svoju praktičnu namjenu. Moguće je otkriti električne i mehaničke probleme u automobilima te osigurati učinkovito grijanje, hlađenje i ventilaciju vašeg HVAC sustava. Otkrivanjem anomalija koje obično nisu vidljive golim okom, omogućuje se pravovremeno poduzimanje korektivnih mjera prije nego što se pojave skupi kvarovi sustava. U usporedbi s drugim alatima za inspekciju i održavanje sustava, termalno snimanje je neinvazivno i beskontaktno, tako da neće nanijeti nikakvu štetu korisniku.

stiže nam najpristupačniji robusni mobitel na svijetu s termalnom kamerom

Za sve one koji vole svoje vrijeme provoditi u prirodi i na otvorenome, termalna kamera BV6600 Pro može biti praktičan sigurnosni dodatak. Na primjer, može pomoći tako što će pravovremeno detektirati divlju životinju čak i u najtamnijoj noći pa je moguće izbjeći susret koji bi mogao završiti kobno.

stiže nam najpristupačniji robusni mobitel na svijetu s termalnom kamerom

Robustan vojni dizajn

Još jedna ubojita značajka BV6600 Pro je njegova izdržljivost. S robusnim military dizajnom, uređaj je napravljen kako bi mogao izdržati i najgore padove. Primjerice, mobitel može preživjeti pad s visine, pad u vodu te zatrpavanje pijeskom ili prašinom. Ovo je velika prednost za ljude koji rade na gradilištima, avanturiste koji vole penjanje po stijenama ili vožnju kajakom, a nespretni su i skloni razbijanju mobitela.

stiže nam najpristupačniji robusni mobitel na svijetu s termalnom kamerom

Uz sve gore navedene značajke, Blackview 6600 Pro, kao ekonomičan termalni mobitel, ima i pristojne specifikacije, uključujući:

  • 5.7 inčni HD+ zaslon
  • MediaTek Helio P35 osmojezgreni procesor
  • 4GB RAM-a 64GB ROM-a
  • Samsung® 16MP stražnju kameru
  • Senzor otiska prsta & tipku za uključivanje uređaja 2 u 1
  • GPS & GLONASS & Beidou & Galileo
  • Multifunkcionalni NFC
  • Globale LTE veze
  • Dual 4G VoLTE
  • Doke 2.0 OS, temeljen na Android 11

Blackview 6600 Pro se u prodaji nalazi od 22. rujna, a ako iskoristite early bird ponudu, koja traje do 5. listopada, možete uštedjeti čak 160 dolara i nabaviti mobitel za samo 239,99 dolara. Kupite uređaj i otkrijte sve čari koje pruža termalno snimanje!

Ipak, ako niste zainteresirani za termalnu kameru i tražite samo mobitel s velikom i dugotrajnom baterijom, u ponudi se nalazi i klasična verzija, BV6600E, koju je također moguće kupiti u early bird ponudi za samo 109,99 dolara. To je čak 90 dolara uštede u odnosu na regularnu cijenu koja iznosi 199,99 dolara. Ponuda traje samo do 5. listopada – zato požurite!

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU