Svaku kupovinu pametno usitnite na rate uz BBI Mastercard® debit kartice 

Jedna kartica, nove pogodnosti

Inovacije i razvoj pokretači su privrednih kretanja u svijetu. Kako bi zadovoljila potrebe klijenata i pružila im vrhunski kvalitet usluge Bosna Bank International (BBI) kontinuirano radi na inovacijama koje bi olakšale svakodnevni život građana BiH. Razvojni tim BBI banke unaprijedio je svoje BBI Mastercard® debitne kartice tako da ove kartice, koje se aktiviraju uz tekući račun, istovremeno mogu biti i kartice za kupovinu na rate.

“Veoma smo zadovoljni da sada imaocima BBI Mastercard® debitnih kartica, na jednom mjestu, u okviru jedne kartice možemo pružiti nove pogodnosti. Naime, korisnici BBI Mastercard® debitne kartice koja je povezana sa tekućim računom i na kojoj imaju redovne prilive, kao što je plata, mogu tu karticu koristiti i kao karticu za kupovinu na rate. To znači da sa unaprijeđenom BBI karticom svaku kupovinu mogu usitniti i plaćati u ratama, bez obzira o kojem se iznosu kupovine radi i mogu to učiniti na svakom prodajnom mjestu. Upotreba ove pogodnosti je veoma jednostavna. BBI banka će klijentu putem SMS poruke odmah nakon obavljene kupovine poslati poruku:“Da li ovu kupovinu želite podijeliti na rate?“.

Dovoljno je da klijent odgovori sa “DA” (u roku od sat vremena od obavljene transakcije) i iznos će biti podijeljen na rate. Mjesečno je klijent u obavezi uplatiti 3% od ukupno potrošenog iznosa. Naravno, vodimo računa o finansijama naših klijenata, pa je u zavisnosti od klijentovih sposobnosti ovaj iznos zaduženja limitiran posebno za svakoga, a maksimalno zaduženje je do 5.000 KM”,  pojašanjava Alma Šljivo, rukovoditeljica Odjela za razvoj proizvoda BBI banke.

Osim pogodnosti da svaku kupovinu možete usitniti na rate u okviru ove jedinstvene kartice, klijenti mogu aktivirati i prekoračenje do 2.000 KM i to bez naknade za korištenje, ukoliko ste karticu i tekući račun otvorili u okviru jednog od BBI paketa usluga i proizvoda.

svaku kupovinu pametno usitnite na rate uz bbi mastercard® debit kartice 
svaku kupovinu pametno usitnite na rate uz bbi mastercard® debit kartice 

Aktivirajte nove mogućnosti BBI Mastercard® debitnih kartica u jednoj od poslovnih jedinica BBI banke širom BiH, ili ukoliko ne posjedujete ovu karticu otvorite tekući račun u BBI banci uz koji dobijate ovu jedinstvenu karticu

Aplicirajte online i saznajte više informacija na linkovima:

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU