blank

Internet marketing je sadašnjost i budućnost oglašavanja!

Pročitajte

ZARAZA U REGIJI/ U Srbiji 345 novozaraženih, 12 osoba preminulo, rekordan broj zaraženih i u Hrvatskoj

U Srbiji je u posljednja 24 sata potvrđeno 345 novih slučajeva koronavirusa, na osnovu 7.032 testirana uzorka,...

Suljić: Svakog 11. jula sjećanja se vraćaju kao da je sve bilo jučer (VIDEO)

Preživjela žrtva rata Hasib Suljić danas je u Memorijalnom centru Srebrenica-Potočari, gdje se obilježava 25. godišnjica genocida,...

Nakon kolektivne dženaze u Potočarima: Bijeli nišani ostali u tišini da svjedoče o strahotama genocida

Mezarje Memorijalnog centra Srebrenica - Potočari ponovno je ostalo pusto nakon kolektivne dženaze kojoj su danas prisustvovale...

Internet marketing – Kada morate pronaći informacije vezano uz neku stvar, broj telefona ili adresu nekog poslovanja, vjerojatno vam je prva stanica Google.

Internet je postao naša svakodnevica i najposjećeniji je medij današnjice. Upravo zbog toga, u njemu leži i veliki potencijal, pa se internet marketing smatra budućnošću. Postoji nekoliko različitih načina marketinga na internetu, a TNT grupacija nudi vam kompletnu uslugu digitalizacije vašeg poslovanja!

Web stranica je danas obavezna!

Još uvijek nemate web stranicu svojeg poslovanja? Tada je velika vjerojatnost da zbog te greške gubite mnogo potencijalnih klijenata, koji odlaze konkurenciji.

Stranica se je do prije nekoliko godina smatrala modernizacijom i bila je razlog više za odabir nekog poslovanja, no danas je internet stranica obavezna. Internet stranica je mjesto na kojem će vaši posjetioci imati priliku pronaći više informacija o vašem poslovanju, o uslugama koje nudite ili proizvodima koje prodajete, te načine za kontakt.

TNT grupacija nudi modernizaciju vašeg poslovanja i kompletnu uslugu internet marketinga, od kreiranja web stranice do postavljanja oglasa i održavanja društvenih mreža.

Internet marketing na društvenim mrežama i tražilicama

Postoje razni oblici internet marketinga, a najpoznatiji su marketing na društvenim mrežama ili Google-u. Ova vrsta marketinga može vam dovesti efektivne rezultate, a nudi mogućnost detaljnog ciljanja korisnika.

Na Facebook-u publiku možete targetirati ovisno o mjestu gdje se nalaze, godinama, spolu ili interesima, a na Google-u ciljate publiku prema pojmovima koje pretražuju. Tako ćete pronaći ljude koji su sigurno zainteresirani za ono što nudite i postići puno bolje rezultate s manjim utroškom budžeta.

Osim marketinga i ulaganja u oglase, neophodno je da dio budžeta ulažete u kreiranje sadržaja i prisutnost na društvenim mrežama.

TNT portal nudi jeftine mogućnosti internet oglašavanja

TNT portal u vlasništvu naše grupacije nudi vam mogućnost jeftinog oglašavanja u BiH. S više od 20 tisuća posjetitelja dnevno, vaš članak ili banner na ovom portalu biti će vidljiv mnogim ljudima, a posjećenost portala raste iz dana u dan. Iskoristite prednosti internet oglašavanja još danas!

S nama je lakše do uspjeha

Internet marketing je pristupačan svima, a nudi mogućnost lokalnog ciljanja ljudi ili doseg cijele publike u BiH. Dugogodišnje iskustvo naših zaposlenika u svijetu interneta i digitalizacije poslovanja pobrinut će se da vaš marketinški budžet maksimalno iskoristimo, a TNT Portal u našem vlasništvu omogućava nam da ponudimo odlične cijene za internet oglašavanje.

Više s weba

Najnovije

ZARAZA U REGIJI/ U Srbiji 345 novozaraženih, 12 osoba preminulo, rekordan broj zaraženih i u Hrvatskoj

U Srbiji je u posljednja 24 sata potvrđeno 345 novih slučajeva koronavirusa, na osnovu 7.032 testirana uzorka,...

Suljić: Svakog 11. jula sjećanja se vraćaju kao da je sve bilo jučer (VIDEO)

Preživjela žrtva rata Hasib Suljić danas je u Memorijalnom centru Srebrenica-Potočari, gdje se obilježava 25. godišnjica genocida, ukopao rođaka Hasiba Hasanovića koji...

Nakon kolektivne dženaze u Potočarima: Bijeli nišani ostali u tišini da svjedoče o strahotama genocida

Mezarje Memorijalnog centra Srebrenica - Potočari ponovno je ostalo pusto nakon kolektivne dženaze kojoj su danas prisustvovale hiljade članova porodica žrtava, prijatelja...

Izvoz mesa iz BiH u Tursku biće nastavljen u augustu, zatraženo povećanje kvote

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac i ministri poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i Federacije BiH Boris Pašalić...

U rijeci Sani kod Prijedora pronađeno beživotno tijelo žene

U koritu rijeke Sane u Prijedoru danas je pronađeno beživotno tijelo nepoznate ženske osobe - potvrđeno je iz Policijske uprave Prijedor

Možda vas zanima i ovo