fbpx
10 C
Sarajevo
Srijeda, 26 Februara, 2020

Schneider Electric najavio Easy UPS 3M trofazni UPS sa internim baterijskim modulima

Pročitajte

Broj zaraženih koronavirusom porastao na više od 80.000, u Italiji umrlo sedam osoba

Broj oboljelih od koronavirusa na globalnom nivou je prešao 80.000, a 2.698 osoba je umrlo od bolesti...

SARAJEVO/ Jedna osoba izbodena na Autobuskoj stanici

Večeras oko 22 sata na Autobuskoj stanici u Sarajevu došlo je do narušavanja javnog reda i...

NAPAD U ZENICI/ Nožem izbo gosta kafane

Zeničanin J. A. (45) povrijeđen je jučer u 9:30 sati u ugostiteljskom objektu “Mon” u zeničkoj ulici...

● Easy UPS 3M malim i srednjim preduzećima nudi konkurentne karakteristike uz niže kapitalneinvesticije
● Kompaktan dizajn sa novim internim baterijskim modulima velikog kapaciteta
● Jednostavan za instalaciju, upotrebu i održavanje
● Green Premium™ Solution za održive poslovne rezultate

Schneider Electric, lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, danas je prezentirao prvu verziju Easy UPS 3M trofaznog neprekidnog napajanja (UPS) sa 60 i 80 kVA (400V) internim baterijskim modulima velikog kapaciteta.

Easy UPS 3M UPS utjelovljenje je jednostavnosti, jer je jednostavan za instalaciju, jednostavan za upotrebu i jednostavan za održavanje, osiguravajući malim i srednjim preduzećima kontinuitet poslovanja, čineći ga izvanredno podesnim kako za podatkovne centre, tako i za industrijska okruženja.

Easy UPS 3M sa internim baterijskim modulima dostupan je u svim 400V regijama svijeta, osim na širem području Kine, u Japanu te na širem području Indije.

Početkom godine predstavljen je Easy UPS 3M sa vanjskim baterijama koje podržavaju 60-200 kVA. Easy UPS 3M sa internim baterijskim modulima korisnicima omogućuje jednostavan odabir UPS-a sa unaprijed definisanim vremenom izvršavanja zadataka, pojednostavljujući proces odabira i ubrzavajući upotrebu rješenja.

„Easy UPS 3M sa internim baterijskim modulima, optimiziranim otiskom i konkurentnim karakteristikama, omogućuje Schneider Electricu da zadovolji još bolje kako potrebe korisnika, tako i zahtjeve svojih partnera iz različitih grana industrije, što ga čini podesnim za mala i srednja preduzeća, podatkovne centre i proizvodna postrojenja,“ rekao je Christopher Thompson, potpredsjednik sektora za trofazno poslovanje u Schneider Electricu.

„Easy UPS 3M zadovoljava rastuću tržišnu potrebu za pouzdanim i praktičnim rješenjem koje objedinjuje dostupnost energije, upravljivost i kvalitet, istovremeno smanjujući ukupne troškove vlasništva.“

Schneiderov globalni servis sa jakim, lokalnim mrežama stručnih servisera, klijentima nudi puni raspon usluga tokom čitavog životnog ciklusa Easy UPS 3M-a. Korisnici imaju pogodnost uključene start-up usluge, kojom se obezbjeđuje ispravna i sigurna konfiguracija UPS-a radi postizanja najboljih performansi, pouzdanosti, sigurnosti i duševnog mira.

Jednostavan za instalaciju, upotrebu i održavanje, Easy UPS 3M:

● Jednostavne je konfiguracije sa ugrađenim prekidačem ulaznog/izlaznog/zaobilaznog napona, dokidajući potrebu za eksternom osiguračkom kutijom. Jednostavan je za servisiranje jer omogućuje pristup sa prednje/gornje strane i ima ugrađeno upravljanje tokom trajanja UPS-a.
● Otporan je na zahtjevne uslove okoliša, presvučen štampanim sklopnim pločama.
● Pojednostavljuje sistem, istovremeno smanjujući investicije u kapitalne izdatke i pružajući do 99% efikasnost u štedljivom ECO režimu radu, što ga čini idealnim za mala i srednja preduzeća.
● Upravljanje UPS-om i globalna vidljivost performansi i statusa opreme, sa podrškom stručne službe za korisnike koja koristi upravljačke softvere sljedeće generacije EcoStruxure IT Expert i EcoStruxure Asset Advisor 24 sata dnevno, 7 dana sedmično, te add-on kartica za upravljanje mrežama.
● PosjedujeGreen Premium certifikat za dizajn za održive poslovne rezultate.

Za više informacija posjetite stranicu saopštim pregledom Easy UP3 3 serije.

O EcoStruxure
EcoStruxure je otvorena, interoperabilna, IoT-ready sistemska arhitektura i platforma Schneider Electrica. Klijentima pruža veću vrijednost u smislu povećane sigurnosti, pouzdanosti, efikasnosti, održivosti i povezivosti. EcoStruxure iskorištava napredak ostvaren na području interneta stvari, mobilnosti, osmatranja, oblaka, analitike i cyber bezbjednosti kako bi isporučio inovaciju na svakoj razini, što uključuje povezane proizvode, edge kontrolu i aplikacije, analitiku i usluge.

EcoStruxure se koristi na preko 480.000 lokaliteta, uz podršku više od 20.000 sistem integratora i razvojnih inženjera, povezujući tako više od 1,6 miliona aparata kojima se upravlja uz pomoć više od 40 digitalnih usluga.

O Schneider Electric
Mi u Schneider Electric vjerujemo da je pristup energiji i digitalnoj tehnologiji temeljno ljudsko pravo. Uz slogan Life is On, koji odražava našu težnju da je energija dostupna svugdje, svima, u svakom trenutku, osnažujemo sve da budu efikasniji.
Pružamo rješenja za digitalnu energiju i automatizaciju, sa ciljevima učinkovitosti i održivosti. Kombiniramo vodeće energetske tehnologije, automatizaciju u stvarnom vremenu, softvere i usluge u integrirana rješenja za domove, zgrade, podatkovne centre, infrastrukturu i industriju.
Naš je cilj osloboditi beskonačne mogućnosti kroz otvorenu, globalnu i inovativnu zajednicu, koja predano dijeli našu misiju i vrijednosti koje su inkluzivne i osnažujuće

Više s weba

Najnovije

Još jedna europska država prijavila slučaj koronavirusa

Švicarske zdravstvene vlasti su prijavile prvi slučaj koronavirusa u ovoj zemlji. Zaražena osoba je 70-godišnji muškarac iz...

Ronaldo pozirao gol s djecom u kadi i oduševio fanove: Predivna porodica

Nogometaš Juventusa, koji je nekoliko puta proglašen najboljim nogometašem svijeta, objavio je sliku sebe i svoje četvero djece u kadi. Fotografija Cristiana...

Širi se panika po Zagrebu, ljudi prazne radnje (FOTO)

Ubrzo nakon što je potvrđen prvi slučaj zaraze koronavirusom u Hrvatskoj, tačnije u Zagrebu, među građanima se počela širiti panika.

Savjeti za bolji seks za koje će vam biti žao što ih niste čuli ranije

Vjerovatno nitko za sebe ne misli da je loš u krevetu, ali u seksualnim odnosima, kao i u svemu ostalom, uvijek...

Jelena Veljača pokazala grudi, trol je napao: “Kaj s tobom ne štima” (FOTO)

Jelena Veljača objavila je fotku s Maldiva na kojoj je pokazala gole grudi.  "Ovoliko sam pocrnila samo na Maldivima",...

Možda vas zanima i ovo