blank

Realme putem video linka objavio dugočekivani realme 6 i još dva vodeća pametna telefona

Pročitajte

Neno Murić završio u bolnici, poznato i šta je operisao

Neno Murić iznenada je završio u bolnici. Ova informacija zabrinula je njegove kolege pjevače i muzičare, ali...

Sezonsko voće i povrće iz Hercegovine i ove godine u Bingo trgovinama

Sezona je grožđa, breskve, lubenice, te paradajza, kupusa, paprika. Veliki dio ovog, ali i drugog voća i...

Redovnim studentima u ZDK stipendija Ministarstva za obrazovanje u iznosu od 600 KM

Vlada Zeničko-dobojskog kantona dala je saglasnost na visinu i način isplate stipendija Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu...

Realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svijetu, objavio je dugoočekivani realme 6 na prvom online video eventu 2. aprila. Osim realme 6, na tržištu se predstavio i novi realme 6i i realme C3.

Prethodni najbolji proizvod kompanije realme, realme 5 Pro, – Quad Camera Speed Master-, sa kamerom od 48MPpredstavljao je najbolji izbor srednje klase. Sada, realme 6, kombinuje 64MP kameru sa 90hz ekranom, i postaje istinski Pro brenda Realme.

Serija Realme 5 bila je toliko popularna među mladima da je postala najbolji izbor za 18 miliona korisnika širom svijeta. Sada je realme 6 postavljen kao novi vodeći proizvod ovog brenda, i predstavlja najbolji izbor za mlade ljubitelje tehnologije zahvaljujući svim svojim moćnim karakteristikama.

Ultra glatki displej

Realme 6 sadrži 6.5-inčni 90Hz ultra glatki ekran s 90Hz osvježavanjem, što rezultira besprijekornim i glatkim vizuelnim doživljajem sa svakim dodirom ekrana. Realme 6 ima ekran koji pokriva 90,5% ukupne prednje povrsine pametnog telefona i time korisnicima donosi vrhunski vizuelni doživljaj. Ekran je pokriven i Corning Gorilla Glass 3 radi bolje zaštite.

64MP Pro kamera

Realme 6 se takođe može pohvaliti najnovijom vodećom, ultra jasnom quad-kamerom.Posjeduje glavnu kameru od 64MP, 8 megapiksela 119 ° ultra-široki ugao, makro objektiv i B&W portretno sočivo. Jedan klik je dovoljan za prelazak na širokougaoni način rada, omogućavajući korisnicima snimanje fantastičnijih slika pejzaža, arhitekture i fotografija na kojima se nalazi velika grupa ljudi. Ultra-makro objektiv korisnicima će omogućiti približavanje slika i otkrivanje ljepote mikro svijeta sa udaljenosti snimanja od 4 cm.

Uz prateći slogan komanije je „Dear to leap“ , realme 6 serija stiže u Europu kako bi mladima ponudila najbolju tehnologiju s kompletnim portfolijem proizvoda koji se temelje na moćnoj tehnologiji „64MP Pro Camera. Pro Display “.

Potpuni portfolij je predstavljen 2. aprila

Pored realme 6 uređaja, realme 6i, novi je član porodice realme 6 serije sa quad kamerama. Kao nasljednik realme 5i, realme 6i donosi ogromne nadogradnje na području kamere, performansi i dizajna. Kao prvi u svom segmentu, realme 6i ima prvi svjetski MediaTek Helio G80 procesor koji će osigurati snažne i brze performanse kako zauobičajene korisnike , tako i za korisnike koji vole da igraju igrice. Realme 6i se nadograđuje na 48MP AI Quad Cameru, dok realme C3 ima bateriju od 5000 mAh, 6,52 inčni HD + Mini-drop full-screen i prvi svjetski MediaTek Helio G70 vrlo snažan procesor.

O realme

Realme je tehnološki brend specijaliziran za pružanje vrhunskih kvaliteta i modernih pametnih telefona i IoT proizvoda s najboljim dizajnom i performansama. Realme je rangiran kao 7. brend smartfona na svijetu i službeno se svrstao među glavne brendove pametnih telefona prema statistikama globalnih isporuka pametnih telefona u Q3 2019. U 2019. globalne isporuke pametnih telefona realme dostigle su 25 miliona sa godišnjom stopom rasta stopa od 808%, što je 1. mjesto među robnim markama smartfona, čineći realme najbrže rastućom markom pametnih telefona na svijetu. Realme proizvodi su na azijskom tržištu vrlo dobro prihvaćeni zbog svojih performansi i stila, s prekretnicom koja bilježi milion prodatih mobilnih telefona u tri dana, samo u Indiji. Realme je sada jedan od 4 najprodavanije marke u Indiji i top 5 u Indoneziji. Na osnovu statističkih podataka iz novembra 2019. godine, realme je postao prva od pet robnih marki smartfona u Španiji.

Kompanija trenutno posluje na 27 tržišta širom svijeta.

blank

www.realme.com

Evropski kanali za društvene medije:
Twitter: https://twitter.com/realmeeurope
Instagram: https://www.instagram.com/realmeeu/

Više s weba

Najnovije

Neno Murić završio u bolnici, poznato i šta je operisao

Neno Murić iznenada je završio u bolnici. Ova informacija zabrinula je njegove kolege pjevače i muzičare, ali...

Sezonsko voće i povrće iz Hercegovine i ove godine u Bingo trgovinama

Sezona je grožđa, breskve, lubenice, te paradajza, kupusa, paprika. Veliki dio ovog, ali i drugog voća i povrća koje se može uzgojiti...

Redovnim studentima u ZDK stipendija Ministarstva za obrazovanje u iznosu od 600 KM

Vlada Zeničko-dobojskog kantona dala je saglasnost na visinu i način isplate stipendija Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport za akademsku 2019/2020....

EU donirala dva ultrazvuka bolnicama u Zenici i Tešnju

Kantonalnoj bolnici Zenica i Općoj bolnici Tešanj isporučen je po jedan ultrazvučni aparat "Logiq V2", čiju je nabavku finansirala Evropska unija u...

Podsticaj Vlade ZDK za podizanje novih zasada jagodičastog voća povećan sa 300 na 700 KM po dunumu

Zeničko-dobojski kanton želi zadržati lidersku poziciju u malinarskoj proizvodnji i podstaći proizvođače da podižu nove zasade, a za to je potrebno sinergijsko...

Možda vas zanima i ovo