Teški sudar kod Karlovca/ Dvije osobe poginule, tri ozlijeđene…

DANAS oko 16:30 došlo je do teške prometne nesreće na državnoj cesti D-1 kod Karlovca, a po prvim informacijama dvije su osobe poginule, a tri su ozlijeđene.

Policija je izvijestila da je kod kućnog broja 36-a u Tušiloviću došlo do sudara dva osobna automobila. Promet je u prekidu i odvija se obilazno preko mjesta Ladvenjak.

Auti smrskani. Poginuli otac i sin?

Na mjestu nesreće stvorila se duga kolona, javlja Kaportal. Radi se o jednom automobilu talijanskih registracijskih oznaka, dok je drugi smrskan do neprepoznatljivosti.

Kako neslužbeno doznaje Kaportal, u automobilu marke Mercedes talijanskih registracijskih oznaka nalazili su se državljani Bosne i Hercegovine koji su išli iz pravca Karlovca. Oni su ozlijeđeni i prevezeni u karlovačku bolnicu. Težina ozljeda zasad nije poznata.

Drugi automobil je Chevrolet karlovačkih registracija i u njemu su bili otac i sin, koji su na mjestu poginuli. Ove informacije zasad još nisu službeno potvrđene.

teški sudar kod karlovca/ dvije osobe poginule, tri ozlijeđene...

Na mjestu događaja policija provodi očevid i istragu, nakon čega bi trebale biti poznate okolnosti tragedije.

“Zbog prometne nesreće u prekidu je promet na državnoj cesti DC1 u mjestu Tušilović. Obilazak je Malići-Velemerić i obratno”, javlja HAK.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU