Transfer bi mogao biti realizovan u januaru – TNTPortal

Početkom sedmice pojavila se vijest da Bretnford želi Anela Ahmedhodžića, a ta vijest je danas poprimila još deblje razmjere i Zmaj bi mogao već u januaru put Londona.

Nova pisanja medija na Ostrvu govore da Brentford u januaru želi osvježiti svoje redove, a Ahmedhodžić je prvi i najozbiljniji kandidat za dobar transfer.

Proteklih godiona klub iz okoline Londona je zaradio ogroman novac na prodaji igrača nakon što je dovođenje slobodnih agenata bilo puni pogodak zahvaljujući odličnim kalkulacijama gazde Benhama.

U međuvremenu uspio je izgraditi i novi stadion kapaciteta 17.250 sjedećih mjesta. Pametnim ulaganjem od kluba na ivici bankorat napravio je sasvim konkurentan tim, a u januaru je prodao Saida Benrahmu u West Ham za 23 miliona eura.

Za našeg reprezentativca bi Bretnford bio sigurno dobra odskočna daska za dalje. Pokazao bi se u najjačoj ligi svijeta, a obzirom na poslovanja Brentforda nije isključeno da nakon nekoliko dobrih sezona ostvari još bolji i unosniji transfer.

Navijači su posljednja 24 sata zatrpali komentarima društvene kanale Brentforda i sve češće spominju ime Anela Ahmedhodžića koji je bez sumnje veoma blizu odlaska u London.

 

 

Sportsport.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU