(VIDEO) Travnik: Pacijenti zadovoljni radom BiH medicinskog laboratorija

Prije tačno šest mjeseci u Travniku je sa radom počeo BiH medicinski laboratorij.


Kako su nam kazali, veoma su zadovoljni sa interesom i brojem pacijenata koji svakodnevno posjećuju ovaj laboratorij. Broj pacijenata se povećava iz dana u dan i veoma su zadovoljni uslugom i mogučnošću što ovakve pretrage mogu da obave u Travniku, jer su ranije radi istih morali da idu u Sarajevo, Zenicu ili druge gradove u BiH, pa čak i van granica naše zemlje jer u drugim zdravstvenim ustanovama nisu mogli uraditi neke od pretraga.

Pacijenti BiH medicinski laboratorij dolaze dosta za opšte pretrage, jer su kako sami pacijenti, tako i njihovi ljekari, stekli povjerenje u tačnost nalaza u ovoj laboratoriji, a dolaze u velikom broju i za brojne specijalističke pretrag,e pogotovo pretrage za oboljenja štitne žlijezde, kao i pretrage za praćenje dijabetičara.


Osim pacijenata iz Travnika laboratoriju posjećuju i brojni pacijenti iz drugih okolnih gradova. U BiH medicinskom laboratoriju provode se biohemijske, hematološke, imunohemijske i mikrobiološko parazitološke pretrage. Metode rada su usklađene prema evropskim standardima dobre laboratorijske prakse. Posjeduju i Riqas certifikat eksterne kontrole laboratorijskih analiza. Analizatori se redovno servisiraju i potvrđuje njihova ispravnost od strane ovlaštenih servisera.

BiH medicinski laboratorij je specijaliziran samo za laboratorijske pretrage, neprestano usavršavaju svoje znanje i prate sva događanja i trendove u svijetu u ovoj oblasti. Pacijentima su omogućili i dolazak na kućnu adresu kako bi olakšali onima koji su nepokretni ili slabo pokretni da što jednostavnije obave laboratorijske pretrage.

Ukoliko ih još niste posjtili, BiH medicinski laboratorij nalazi se u ulici Šehida 17a u Travniku.

(video) travnik: pacijenti zadovoljni radom bih medicinskog laboratorija
(video) travnik: pacijenti zadovoljni radom bih medicinskog laboratorija
(video) travnik: pacijenti zadovoljni radom bih medicinskog laboratorija
(video) travnik: pacijenti zadovoljni radom bih medicinskog laboratorija
Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU