Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Travnik: Ulice Donja Mahala i Erika Brandisa opet jednosmjerne

Izmjene u odvijanju saobraćaja na području centra Travnika ponovno su zbunile vozače ili bolje rečeno mnogo je onih koji uopće ne obraćaju pažnju na saobraćajne znakove, nego jednostavno voze “rutinski” gradskim ulicama.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Posebno upozoravamo vozače na ponovnu izmjenu saobraćajne signalizacije kod Tarabovca, odnosno dvije ulice oko zgrade “Đerdan”, ulice Donja Mahala i Erika Brandisa. Navedene dvije ulice ponovno su jednosmjerne.

Podsjetimo, u okviru kapitalnih investicija Općine Travnik za 2018 godinu, u oktobru mjesecu prošle godine započela je realizacija projekta totalne rekonstrukcije ulice Donja Mahala, gdje je planirano uređenje ulice, trotoara i pripadajućeg parking prostora. Radovima rekonstrukcije obuhvaćena je kompletna ulica Donja mahala, koja se proteže od glavne ulice Bosanske do ulice Erika Brandisa. Dio radova je urađen, stoga je ulica puštena u jednosmjerni promet kao što je to bilo i ranije prije rekonstukcije. Vrijednost kompletnog projekta iznosi oko 75.000 KM.- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

3 KOMENTARI

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
3 Comments
S najviše glasova
Najnovije Najsstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
- Oglašavanje -

Vijesti danas