14.8 C
Sarajevo
Utorak, 21 rujna, 2021

TRI REVOLUCIONARNA IZUMA SAKRIVENA OD ČOVJEČANSTVA: Trebalo je da imamo besplatnu energiju, automobile na vodu, DA PUTUJEMO HIPERSVEMIROM …

U opisu patenta piše: “Ovaj pronalazak je sistem koji teleportuje ljudsko biće kroz hipersvemir s jedne lokacije na drugu, koristeći se pulsirajućim, gravitacionim talasom koji putuje kroz hipersvemir.”

Dana 7. avgusta 2015. patent je s Johna Claira prenijet na Luisa A. Hecht Rojasa, a potom je naveden kao “napušten” 20. aprila 2019. godine.

Ovo podsjeća na ono što se dogodilo s izumom automobila na vodu Stanleyja Meyera za čiji je izum izračunato da može da pređe od jedne do druge obale SAD s 21 galonom vode (oko 80 litara).

Meyeru je ponuđeno milijardu dolara od automobilske industrije, ali je on odbio jer je želio da ovaj izum ode narodu. Ubrzo nakon toga ubijen je otrovom.

Slično se dogodilo Nikoli Tesli koji je sa svojim svjetskim energetskim sistemom, metodom emitovanja struje bez žica, tj. kroz zemlju, svima u svijetu pokušao da osigura besplatnu energiju.

- Oglašavanje - tri revolucionarna izuma sakrivena od čovječanstva: trebalo je da imamo besplatnu energiju, automobile na vodu, da putujemo hipersvemirom …

Teslin finansijer J.P Morgan pitao ga je kako ljudima može da naplati besplatnu energiju, a Tesla je odgovorio da je energija besplatna i da neće biti naplaćivana. Ipak od tog dana, Teslin izum je bio potisnut, jer je Morgan vjerovao da “onaj ko kontroliše energiju, ima moć”.

Teslin Wardenclyffe, toranj besplatne energije, nikada nije dovršen, ali njegov san o osiguranju besplatne energije svima na Zemlji i dalje je živ.

Od kasnih 1800-ih trebalo je da se koristimo besplatnom energijom. Od kraja 1980-ih trebalo je da se koristimo automobilima na vodeni pogon. Od ranih 2000-ih (i mnogo ranije), trebalo je da se koristimo teleportujućim sistemima. Možda jednoga dana sve to postane dostupno najširoj javnosti. Do tada …

Izvor: urbancube.rs

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
- Oglašavanje -
NAJNOVIJE
Možda vas zanima