Srijeda, 4 kolovoza, 2021

Udruženje građana “Kerber” okuplja veliki broj ljubitelja životinja

Goran Milojević, predsjednik UG: Mozzart je čuo naše apele i pomogao nam da saniramo dio dugova u veterinarskim ambulantama, kao i da izvršimo popravke u našem prihvalitištu za pse

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Zdravstvo, obrazovanje, kultura, sport… samo su neke od oblasti u kojima se Mozzart trudi da pruži podršku, a brojna udruženja prepoznala su društveno-odgovorni rad ove kompanije i obraćaju se za pomoć. Jedno od njih je i Udruženje građana za zaštitu životinja „Kerber“, koje opstaje zahvaljući humanom radu nekolicine entuzijasta.

Ovi vrijedni ljudi spasavaju povrijeđene životinje, liječe ih, udomljavaju, stavljaju u azil… Troškovi na mjesečnom nivou su veliki, pa im svaka donacija mnogo znači.

Udruženje građana "Kerber" okuplja veliki broj ljubitelja životinja

„Do sada kompanije nisu baš pokazale da imaju sluha za naše probleme, ali je Mozzart čuo naše apele i pomogao nam da saniramo dio dugova u veterinarskim ambulantama, kao i da izvršimo popravke u našem prihvalitištu za pse“, naglašava Goran Milojević, predsjednik UG „Kerber“

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Veliki broj pasa u ovom domu punom ljubavi svjedoči da udomljavanje ide veoma teško, ali barem se u prihvatilištu trude da ova umiljata stvorenja imaju najbolju moguću njegu.

Udruženje građana "Kerber" okuplja veliki broj ljubitelja životinja

„Pored liječenja i operacija, imamo veike troškove i oko vakcinacije, čipovanja, sterilizacije. Srećom, više nemamo troškove smještaja, jer smo se vratili u ovo prihvatilište. Zahvaljući donacijama građana, nekako uspjevamo da prikupimo novac za hranu i ostalo što je potrebno“, zaključuje Milojević.

Udruženje građana "Kerber" okuplja veliki broj ljubitelja životinja

Ovo Udruženje građana postoji već desetak godina i ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, a tu se razmjenjuju i informacije o životinjama koje su nestale, napuštene ili kojima je potrebna pomoć, kao i o udomljavanju.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
- Oglašavanje -

Vijesti danas