Uhapšeni u akciji “Kodeks” priznao krivicu

Darko Jarić koji je uhapšen u policijskoj akciji “Kodeks” priznao je policiji da se bavio nedozvoljenom prodajom narkotika na području Banja Luke, prenosi banjalučki portal “Srpskainfo”.

Podsjećamo, Jarić je jedan od devet osumnjičenih koji su privedeni u akciji „Kodeks“ zbog sumnje da su skoro dvije godine prodavali drogu na području Banja Luke. Međutim, tokom kriminalističke obrade u policiji, on je odlučio da sve prizna.

– Jarić je u prisustvo svog advokata, priznao sve što mu policija stavlja na teret. Odgovarao je na sva pitanja koja su mu postavljena oko nabavke, prodaje droge, zarađenog novca i slično. Nakon toga pušten je da se u nastavku predmeta brani sa slobode – piše “Srpskainfo”.

Isti izvor naveo je kako još jedan uhapšeni sarađuje sa policijom.

– Dragan Dragičević je takođe tokom kriminalističke obrade krenuo da sarađuje sa inspektorima i on će u nastavku predmeta biti svjedok, te je i on pušten da se brani sa slobode – prenosi “Srpskainfo”.

Inače, u akciji “Kodeks” uhapšeni su i Milorad Vuković zvani Luis, Petar Marjanović, Aljoša Marković, Filip Bojić, Goran Đurica, Vladimir Zečić i Saša Mirković. Tokom pretresa policija je od njih oduzela oko dva kilograma narkotika.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU