Velike borbe vode se u Europi

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

LEVERKUSEN – CELTIC, 18.45 (Fudbal, Liga Evrope) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Aspirindžije su već osporile sve ambicije Celtica, kada su ga tukli sa 0:4. To je cifra koja ledi krv Škotima, tačno onoliko koliko ga raduje činjenica da Leverkusen u posljednje vrijeme nije baš najsigurniji tim. Dobro, pobjeda nad Betisom je loš skor nekako ispravila, pa će Škotima biti svakako teško.

LOK. MOSCOW – LAZIO, 18.45 (Fudbal, Liga Evrope) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Sedmorica povrijeđenih u taboru Lokosa, znak su da Lazio navali, kao i prošli put kada je slavio sa 2:0. Nakon toga, uslijedila su dva remija sa Marsellom, a Sari će na ovom susretu sigurni smo željeti da povrati samopouzdanje tima nakon poraza od Juventusa u Seriji A. Naravno, izgledi da u tom naumu uspije protiv Moskovljana zbilja su veliki.

LEICESTER – LEGIA, 21.00 (Fudbal, Liga Evrope) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Legija ima šest, a Leicester pet bodova u skoru. Gostujući tim za sobom ima dva očekivana poraza od Napolija, ali i sjećanje na minimalnu pobjedu nad Leicesterom. Biće ovo vrlo bitna utakmica, a mi moramo reći da je Legia ako gledamo sva takmičenja očajna u gostima. Tipovat će na to domaći, sasvim je izvjesno.

MONACO – SOCIEDAD, 21.00 (Fudbal, Liga Evrope) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Sociedad ima tri X ishoda, plus pobjedu nad Šturmom, dok je Monaco uz njih savladao i PSV. Španci u meč ulaze nakon remija s Valenciom, a ova utakmica mogla bi da bude interesantna, kao i ona u drugom kolu, gdje Real Sociedad nije uspio da većinski posjed lopte pretvori u pobjedu. Na nogama Monaku, uslovi da slave će biti znatno, znatno teži.

DIN. ZAGREB – GENK, 18.45 (Fudbal, Liga Evrope) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Genk ima dva boda manje od Modrih, koji su ih kao goste savladali sa 0:3. Od tog momenta, Belgijanci su bod uzeli West Hamu, što znači da imaju ambiciju da se suprotstave timu koga će Krznar, svakako forsirati za igru do pobjede na Maksimiru. Vidjet ćemo na koliki otpor je spreman Genk, budući da ne možemo da garantujemo da je forma ekipe dovoljna da zaprijeti.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU