Život u inostranstvu nudi različite izazove. Svako ima drugačija iskustva, ali svi istu emociju koja se javlja kada je najmanje očekujemo – nostalgiju. Filmovi, serije, muzika, sport, emisije, pa čak i one koje su nas nekada nervirale, sada vraćaju osmjeh na lice, jer podsjećaju na slike i tonove našeg zavičaja.

Različita interesiranja i potrebe naših ljudi u dijaspori kada je u pitanju televizijski program inicirali su nastanak GO4TV mobilne aplikacije koju je moguće koristiti u više od 200 zemalja svijeta, osim na prostoru nekadašnje Jugoslavije – Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Srbiji.

Uz GO4TV u svakom trenutku možete pratiti omiljene kanale, uživati u muzici, sportu, odgledati film ili omiljenu seriju. Bez ugovorne obaveze i uz elektronski programski vodič saznajte sve o programu koji želite da gledate, a u slučaju da vam obaveze ne dozvoljavaju da u određenom terminu pratite neki od programa, uvijek možete da vratite vrijeme za 72 sata unazad.

Besplatno preuzmite aplikaciju za Android ili iOS uređaj putem Google Play prodavnice i App Store-a i gledajte programe 15 dana gratis.

GO4TV je drugačiji od ostalih

U želji da budemo drugačiji potrudili smo se da TV kanali budu raznovrsni, ali i da naši potomci rođeni u inostranstvu ne zaborave svoje korjene, običaje i tradiciju. GO4TV u svojoj ponudi ima programe koji promovišu univerzalne ljudske vrijednosti, a jedinstveni smo i po emitovanju kanala čiji se programi baziraju na, TV drami, najboljim pozorišnim predstavama, prirodnim ljepotama Balkana, emisijama iz različitih oblasti nauke, umetnosti, ali i urbanog, etno i starogradskog zvuka.

Uz GO4TV podsjetite se starih, tradicionalnih ukusa, jer u našem osnovnom paketu postoji i regionalni kulinarski TV kanal u kojem se pripremaju jela s našeg područja. Sportski TV kanali u našoj listi zauzimaju puno prostora, ali ipak vjerujemo da će vašu pažnju privući i prvi lifestyle TV kanal na kome možete saznati sve o ljubavi, ljepoti, zdravlju, karijeri, modi i porodici. Još mnogo lokalnih, regionalnih i nacionalnih TV kanala koji će vam vratiti osmjeh na lice naći ćete ako se odlučite za GO4TV .