REKLAMA - NASTAVITE ČITATI ISPOD OGLASA

Jako nevrijeme praćeno kišom i vjetrom pogodilo je oko 20 sati Goražde i uzrokovalo brojne probleme. Poplavljena je gradska jezgra, a vatrogasci, civilna zaštita, policija i građani bore se sa blatom i muljem. Ulice Kulina bana i Zaima Imamovića su potpuno poplavljene. Izlile su se površinske vode i kanalizacija, a voda je ušla i u objekte koje se nalaze duž ulica. Policija na terenu preusmjerava saobraćaj jer su ove dvije ulice potpuno blokirane. 

Jaka kiša i grad praćeni vjetrom nosili su predmete, grmlje i lišće, pa su ulice pune smeća i mulja.

Vatrogasci, civilna zaštita, policija i građani na sve načine pokušavaju spriječiti ulazak vode u radnje, ugostiteljske objekte i podrume te spasiti stvari.

NAJAVLJIVANI GODINAMA14.2.2019. u 15:40U Goraždu će se realizovati infrastrukturni projekti vrijedni blizu šest miliona KM

Ulica Kulina bana je nedavno obnovljena i rađena je drenaža u sklopu projekta vrijednog šest miliona KM, zbog čega je ogorčenje građana i vlasnika objekata u ovom dijelu grada veliko.

“Ovo je katastrofa, naši objekti su ponovo poplavljeni, voda se izlila, svuda je blato, užas, ne znamo šta više treba uraditi, samo tražimo rješenje”, kažu nam ogorčeni vlasnici objekata u ulici Kulina bana.

klix

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o