REKLAMA - NASTAVITE ČITATI ISPOD OGLASA

BKC Živinice i Gradska biblioteka Živinice organizuju manifestaciju ”Četvrtkom u pozorište” koja će se održati  od 11. oktobra do 8. novembra ove godine.

U okviru programa manifestacije “Četvrtkom u pozorište ” u Živinicama će biti upriličeni raznovrsni kulturno – zabavni sadržaji:

– 11. 10. 2018. godine otvaranje manifestacije ,,Četvrtkom u pozorište“ uz izložbu slika, promociju knjige te sa predstavom za odrasle u večernjem terminu i poslije toga svaki naredni četvrtak do 8. 11. 2018. godine.

– Publika će poslije svake odgledane predstave imati priliku ocijeniti predstavu ocjenom od 1 do 5 kako bi na taj način mogli saznati koja se predstava publici najviše dopala, odnosno koja je predstava dobila najveću ocjenu od strane publike.

– U okviru manifestacije posjetioci će moći pogledati izložbu slika Ervina Mujabašića iz Živinica, koja će biti postavljena u Galeriji JU BKC Živinice.

– S obzirom da je oktobar mjesec knjige, a u sastavu JU BKC Živinice je i Gradska biblioteka, organizirat će se i Književne večeri, promocije knjiga i druženja sa piscima.

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o