REKLAMA - NASTAVITE ČITATI ISPOD OGLASA

Na jedan od nebodera na njujorškom Manhattanu u ponedjeljak se u zasad nejasnim okolnostima zabio helikopter, a u nesreći je poginula najmanje jedna osoba.

Lokalni vatrogasci potvrdili su da je došlo do incidenta, a prema mjestu događaja uputio se veći broj interventnih ekipa.

REKLAMA - NASTAVITE ČITATI ISPOD OGLASA

Kako izvještava novinar NBC Newsa Tom Winter, helikopter je pao na neboder u blizini Time Squarea. Na vrhu nebodera je izbio požar s kojim se vatrogasci u ovom trenutku bore.

Guverner New Yorka Andrew Cuomo kaže da je došlo do izvanrednog slijetanja helikoptera iz još uvijek neutvrđenih razloga uslijed kojeg je izbio požar.

“Zaposleni u zgradi kažu da su osjetili podrhtavanje, ali nitko od njih nije ozlijeđen. Požar je sada pod kontrolom”, rekao je Cuomo napominjući da se radi o prvim podacima.

Emergency vehicles fill the street at the scene after a helicopter crashed atop a building in Times Square and caused a fire in the Manhattan borough of New York, New York, U.S., June 11, 2019. REUTERS/Brendan McDermid

REUTERS

Pad helikoptera u New Yorku

New York City police and firefighters arrive at the scene after a helicopter crashed atop a building in Times Square and caused a fire on the roof in the Manhattan borough of New York, New York, U.S., June 10, 2019. REUTERS/Brendan McDermid

REUTERS

Pad helikoptera u New Yorku

Upitan što mu je prvo palo na pamet kad je čuo za incident i što misli kako su Njujorčani reagirali, guverner kaže kako građani nakon 11. rujna imaju PTSP i da je svaka ovakva vijest za njih neugodna.

BOARD MAN GETS PAID@FrancisOKC

View down 51st St with fire trucks on the scene amid reports of a plane or helicopter crash in Midtown, Manhattan508:10 PM – Jun 10, 201978 people are talking about thisTwitter Ads info and privacy

Prema prvim informacijama kojima raspolaže CNN, poginula je jedna osoba.

A view of 787 7th Avenue in midtown Manhattan where a helicopter was reported to have crashed in New York City, New York, U.S., June 10, 2019. REUTERS/Brendan McDermid

REUTERS 

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o