Naslovnica Vijesti Šokantno (FOTO/VIDEO) Djevojku do smrti izgrizla njena dva psa, pronašao je otac…

(FOTO/VIDEO) Djevojku do smrti izgrizla njena dva psa, pronašao je otac…

PODIJELI

Mladu ženu na smrt su izgrizli njeni pitbulovi dok ih je vodila u šetnju.

oglasi

Kako je izvijestila policija, ljubimci su pobjednosno stajali nad tijelom svoje vlasnice Bethany Lynn Stephens (22) kada je pronađena.

Djevojka je bila unakažena od ugriza po licu i vratu, piše lokalni WTVR.com. Hitne službe pozvao je u četvrtak navačer oko 20 sati njen otac nakon što se nije vratila iz šetnje sa svoja dva psa.

Krenuo je u potragu cestom u Goochlandu u Virginiji, gdje je najčešće šetala, i naišao na stravičnu scenu. Kćerku je našao ukruženu psima koji su stajali oko nje i “čuvali” tijelo. Odmah je pozvao policiju koja se sat i pol mučila kako bi uhvatila pse.

Nad tijelom djevojke obavljena je obdukcija te prvi nalazi pokazuju da su psi ubili Bethany.

“Žrtva je imala povrede na rukama koje pokazuju da se branila. Pitbulovi su snažni i veliki psi koji se često uzgajaju za borbe. Čini se da su joj smrtonosni ugriz zadali ciljajući na vrat, nakon što su je oborili na tlo i izgrizli je dok je bila bez svijesti”, kazao je šerif James Agnew i dodao kako policija za sada isključuje mogućnost ubistva.

Njena rastrgana odjeća ležala je na desetke metara uokolo, a istražitelji su prikupili više od 60 komada dokaza.

“U 40 godina policijske karijere nikad nisam vidio nešto ovako jezivo”, kazao je šerif Agnew dodavši kako će policija tražiti da se psi uspavaju.

 

Radiosarajevo.ba