Naslovnica Vijesti BiH ONA JE SJELA, POMOZIMO JOJ DA USTANE: U nedjelju humanitarna akcija “Sendvič...

ONA JE SJELA, POMOZIMO JOJ DA USTANE: U nedjelju humanitarna akcija “Sendvič sa Sajjru”

PODIJELI

Javnost je već duži vremenski period upoznata o situaciji i velikoj životnoj priči djevojčice Sajjre Poljo, koja je 2015. godine doživjela tešku saobraćajnu nesreću i iz nje izašla kao veliko čudo, ali i poruka svima nama.

oglasi

Dvanaestogodišnja Sajjra, trenutno se nalazi u invalidskim kolicima, sa dijagnozom paraplegije, a ima jednu veliku želju. Ima želju da stane na svoje noge i da nastavi sa svojim životom onako kako i zaslužuje jedno mlado, pametno i ambiciozno biće.

Obzirom da sredstava za Sajjrin oporavak i liječenje nedostaje, te da će Zenica ustati i potruditi se da na bilo koji način pomogne ovoj djevojčici, akcije započinjemo u nedjelju, 31. decembra 2017. godine.

U saradnji sa zeničkim fast food-om”Urban Grill”, u nedjelju, 31. decembra 2017. godine sa početkom od 18 sati na Kamenom mostu u Zenici, ispred istoimenog fast food-a, organizovat će se humanitarna akcija “Sendvič za Sajjru”. Ovaj fast food za ovu akciju obezbijedio je 1.000 sendviča za sve one koji žele učestvovati u ovoj akciji.

Sendvič nema cijenu, cijenu odlučujete vi, te na taj način bivate dio brojne armije ljudi, koja stoji uz našu Sajjru.

Na Kamenom mostu, uz sami fast food “Urban grill”, bit će postavljeni stolovi sa sigurno najboljim sendvičima u gradu, a platite ga, onoliko koliko možete.

Svakako, prošetajte i družite se sa Sajjrom i njenim roditeljima, te na taj način polako, ali sigurno zajedno vratimo osmijeh ovoj djevojčici i pomozimo joj da ustane na svoje noge.

Vidimo se u nedjelju, 31. decembra od 18 sati ispred Urban Grill-a na Kamenom mostu u Zenici, na akciji “Sendvič za Sajjru”.

Naglašavamo, radno vrijeme fast food “Urban Grill-a” u nedjelju je do 18 sati, kada će i započeti akcija ispred ovog objekta.