REKLAMA - NASTAVITE ČITATI ISPOD OGLASA

Zoran Kesić po prvi put dolazi u Tuzlu 2. novembra, a nastupit će u BKC-u TK sa početkom u 20 sati. Popularni kritičar i voditelj emisije „24 minuta“ predstavit će se sa svojom priredbom “Kesić, priče i pesme”. Zoran je 5. maja nastupio u Sarajevu, gdje se tražila karta više. Očekuje se da će isto biti i sa tuzlanskim BKC-om.

Zorana Kesića poznajemo kroz satiričnu emisiju “24 minuta”, gdje na originalan način analizira aktuelna politička, kulturna i društvena dešavanja u Srbiji, Bosni i Hercegovini i ostalim zemljama u okruženju.

“Kesić, priče i pesme” je humoristička priredba koja kombinuje elemente stand up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem pjesama i interakcije sa publikom.

U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umijetnosti, medija I društvenih mreža. Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

Zoran Kesić je rođen 1976. u Beogradu. Novinar, voditelj, TV autor. Radio je na televizijama Studio B, B92, Metropolis, Fox, Prva. Autor je emisija “Bg Direkt”, “Viša sila”, “Ozbiljne vesti”, “Prekid programa”, “Dezinformator”, “Fajront Republika” i “24 minuta”.

Kartu možete kupiti u BKC-u, CD shop Mido ili preko sistema kupikartu.ba.

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o