Naslovnica Vijesti Regija Predao se osumnjičeni za pokušaj državnog udara u Crnoj Gori

Predao se osumnjičeni za pokušaj državnog udara u Crnoj Gori

PODIJELI

Srpski državljanin Miloš Jovanović koji je osumnjičen za pokušaj terorizma i državnog udara za vrijeme parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 16. listopada, dobrovoljno se predao vlastima u Podgorici i nalazi se u zatvoru, piše portal Analitika.

oglasi

Za Jovanovićem, Nemanjom Ristićem i Predragom Bogićevićem, i dvojicom državljanina Rusije, crnogorsko Specijalno državno tužiteljstvo raspisalo je tjeralice, povodom predmeta koji se odnosi na kaznena djela – stvaranje kriminalne organizacije i terorizam u pokušaju.

Kako su istakli iz Specijalnog državnog tužiteljstva, tjeralice se nalaze u Interpolovoj bazi podataka.

O raspisivanju tjeralice za srpskim državljanima, početkom prosinca, informirani su nadležni državni organi Republike Srbije, kojima je Specijalno državno tužiteljstvo dostavilo dodatnu dokumentaciju.

Isto tužiteljstvo raspisalo je tjeralice za dvojicom ruskih i trojicom srpskih državljana zbog stvaranja kriminalne organizacije i terorizma u pokušaju, priopćila je ta institucija. Kako su istakli iz Specijalnog državnog tužiteljstva, tjeralice se nalaze u Interpolovoj bazi podataka, javlja RTCG.

 

(FENA) D.J.

http://www.fena.ba/article/909804/predao-se-osumnjiceni-za-pokusaj-drzavnog-udara-u-crnoj-gori