blank

UZ DIVLJE JAGODE I SPEKTAKULARNI VATROMET: U Zenici dočekana Nova 2017. godina (FOTO+VIDEO)

Pročitajte

Kako prepoznati ljude koji nisu toliko pametni kao što misle?

Kako prepoznati ljude koji nisu toliko pametni kao što misle? Lako, kažu psiholozi i to uz pomoć...

‘Naša mala tajna’, nova pjesma Sandija Cenova! (VIDEO)

Zarazni refren, ples i glazbeni povratak u kraj 80-ih i početak 90-ih, u novom modernom izričaju.

Komesar odlučio da završi rukometnu sezonu mimo odluke UO RSBiH

Komesar takmičenja muške rukometne Premijer lige BiH Srđan Jović danas je donio je Odluku o okonačanju sezone...

Nakon sedam godina grad Zenica odlučio je organizovati doček Nove godine na otvorenom, gdje su ove noći prisutne Zeničane zabavljali zenički bendovi Aritmija i Trio bend, a specijalni gost dočeka na Trgu Alije Izetbegovića bila je bosanskohercegovačka grupa Divlje Jagode.

Zeničani su pozdravili ovaj projekat, te prokomentarisali da je krajnje vrijeme bilo da se i u Zenici vrati doček Nove godine na otvorenom, kako je praksa bila godinama unazad, jer Zenica to zaslužuje.

Muzička grupa “Divlje Jagode” od 22 sata zabavljali su sve prisutne Zeničanke i Zeničane, a nakon spektakularnog vatrometa te ulaska u 2017. godinu prisutnima se obratio i gradonačelnik Zenice, Fuad Kasumović:”Dragi građani Zenice. Hvala vam što ste odlučili zajedno sa svima nama dočekati Novu godinu. Ispred Gradske uprave, građana Zenice i u moje lično ime želim vam mnogo zdravlja, uspjeha, sreće, zadovoljstva i ljubavi, te se nadam da ćemo svi zajedno uspjeti Zenicu podići na noge. Uživajte u večerašnjoj noći, ostanite do kraja, jer ova noć je za vas”, istakao je gradonačenik Zenice Fuad Kasumović pred nekoliko hiljada Zeničanki i Zeničana.

Podsjećamo, centralni doček na Trgu Alije Izetbegovića počeo je danas u podne, predstavom i druženjem djece i članova zeničkih udruženja. Dječake i djevojčice razveselio je kostimirani glumac i muzičar Zuzu, kao i članovi DOL Scene Bosanskog narodnog pozorišta. Doček je obilježen i nastupima Dječijeg hora Osnovne muzičke škole, Kulturno-umjetničkog društva ‘Željezara’ i Hrvatskog kulturnog društva ‘Napredak’, Plesne grupe ‘Star’, DJ Ruvexa.

Donosimo vam fotografije sa dočeka Nove 2017. godine ispred Robne kuće “Bosna” u Zenici, kao i video prilog sa zeničkih ulica i ugostiteljskih objekata u najluđoj noći u godini.

Kompletna ekipa TNT Grupacije svojim čitateljima, slušateljima i gledateljima, kao si svim stanovnicima Bosne i Hercegovine i svijeta, želi zdravu, sretnu i uspješnu Novu 2017. godinu.

https://www.youtube.com/watch?v=y4QGql0RKlk

 

blank
Više s weba

Najnovije

Kako prepoznati ljude koji nisu toliko pametni kao što misle?

Kako prepoznati ljude koji nisu toliko pametni kao što misle? Lako, kažu psiholozi i to uz pomoć...

‘Naša mala tajna’, nova pjesma Sandija Cenova! (VIDEO)

Zarazni refren, ples i glazbeni povratak u kraj 80-ih i početak 90-ih, u novom modernom izričaju. Najjednostavniji je...

Komesar odlučio da završi rukometnu sezonu mimo odluke UO RSBiH

Komesar takmičenja muške rukometne Premijer lige BiH Srđan Jović danas je donio je Odluku o okonačanju sezone 2019./2020 Ovo...

Nakon Alena Islamovića „Srčani udar“ objavljuje i duet sa Zlatanom Ćehićem Ćehom

Grupa „Srčani udar“ sutra predstavlja novi singl „Divlja Merry“, koji će biti uvršten na njihov sedmi studijski album „Sve ili Ništa”.

Crnogorac: Ostvarili smo cilj, mjesto nam je u Premijer ligi BiH

Nakon odluke Takmičarske komisije Nogometnog saveza BiH o okončanju prvenstva u Premijer ligi BiH, očekuje se da će tu odluku verifikovati i...

Možda vas zanima i ovo

blank