Naslovnica Vijesti BiH VELIKA NAGRADNA IGRA TC “BINGO” I “SWITY” D.O.O: Putovanje po želji osvojio...

VELIKA NAGRADNA IGRA TC “BINGO” I “SWITY” D.O.O: Putovanje po želji osvojio Semir Subotić iz Hrasnice (FOTO)

PODIJELI

U supermarketu “Bingo” u tržnom centru “Džananović” u Zenici danas je u organizaciji TC Bingo i kompanije Swity d.o.o, upriličeno svečano izvlačenje preko 40 dobitnika sitnih kućanskih aparata, te glavne nagrade, i to putovanje po izboru u vrijednosti do 1.500,00 KM.

oglasi

“Zimnicu kupuj, na putovanje otputuj…i osvoji još vrijedne nagrade”, naziv je ovogodišnje velike nagradne igre, koja je danas zvanično i završena.

“Nagradna igra trajala je od 15. oktobra do 15. decembra 2018. godine, a glavni uslov za učešće u nagradnoj igri bio je da se kupe tri proizvoda iz asortimana “Vegy, Fruby, Swity”, a ono na šta smo izuzetno ponosni jeste činjenica da se odazvao veliki broj ljudi koji su prepoznali kvalitet naših proizvoda, ali i vrijednost nagrade koju smo zajedno sa kupcem “Bingo” poklonili svojim potrošačima. Sigurna sam da su svi dobitnici sretni i zadovoljni sa svojim nagradama, jer su pored nagrada svoju kuhinju i trpezu obogatili domaćim, ukusnim i vrlo kvalitetnim proizvodima iz asoritimana “Vegy, Fruby, Swity” i svim učesnicima zahvalila bih se na učešću, a sretnim dobitnicima čestitamo”, kazala nam je danas Amela Hasanić, account manager.

Društvo “Swity” Gradačac je frima koja posluje tri godine na bosanskohercegovačkom i inostranom tržištu. Bave se otkupom i preradom primarne poljoprivredne proizvodnje, te godišnje otkupljuju preko 3.000 tona poljoprivrednih proizvoda koje obrađuju u svojim postrojenjima.

“U našem proizvodnom asortimanu imamo tri generalna brenda, to su “Swity”, “Vegy” i “Fruby”, te osim ove primarne poljoprivredne proizvodnje, proizvodimo i dio sokova “Swity” koji se dio radi iz svježeg asortimana dio je iz koncentrata. Zahvaljujemo se našem distributeru, kompaniji “As” Jelah, koji je sa svojom komercijalom i menadžmentom uspio izvesti ovu nagrandu igru u pravom smjeru. Zahvaljujemo se “Bingu” d.o.o Tuzla koji je sa svojom prodajom i objektima iznio nagradnu igru do kraja i svakako zahvaljujemo se našim potrošačima koji koriste naše proizvode”, naglasio je Miralem Gasal, direktor društva ‘Swity’ d.o.o. Gradačac.

Kako je i najavljeno, upriličeno je i izvlačenje glavne nagrade, koja je ovog puta otišla u Hrasnicu.

“Glavnu nagradu osvojio je Semir Subotić iz Hrasnice. Čestitamo i želimo da se ugodno provede na putovanje”, dodala je account manager Amela Hasanić.

Posjetioci ove subote mogli su degustirati proizvode kompanije “KLAS”, “Oaza”, “Swity”, “Vispak” i “Kent”, te prisustvovati promociji proizvoda “Solana”, a najmlađe su zabavljali vilenjak balondžija, te maskota, jaje Tiru Liru.