Vivax klima uređaji – No.1 atraktivni uređaji prilagođeni budžetu

Vivax klima uređaji – Odaberite temperaturu prostora koja odgovara vašim željama

Ako ste među onima kojima je uz hlađenje, a ponekad i grijanje, i nisku razinu buke, kod klimatizacijskih uređaja važna i estetika, postoje opcije koja će zadovoljiti oko, a pritom neće isprazniti bankovni račun. 

vivax klima uređaji
vivax klima uređaji

Kako bi se klima-uređaj skladno uklopio u svaki dom, proizvođači sve više razmišljaju i o estetskom dijelu. Postoje serije klima koje su stilski prilagođene oblikom, ali faktor koji u izgledu ima ključnu ulogu je boja. Već neko vrijeme na tržištu se mogu pronaći klima-uređaji u bojama koji svojim izgledom neće pokvariti dizajn prostora. Takve su klime često prilagođene debljem džepu pa se uglavnom zadovoljimo klasičnom bijelom. No dizajnerski usklađene klime ne moraju biti skupe.

Vivax klima uređaji u upečatljivoj crvenoj, luksuznoj zlatnoj, elegantnoj srebrnoj i zrcalno sivoj po prihvatljivim cijenama u svojoj ponudi nudi Vivax.

Osim lijepog dizajna, Vivax klime odlikuje energetska učinkovitost i niska razina buke. Unutarnja jedinica ima bio filter i ionizator što je čini iznimno pogodnima za osobe osjetljive na nečistoću zraka. Uređajem možete upravljati i pomoću aplikacije u svakom trenutku.

Osim paljenja i gašenja, preko mobilne aplikacije možete postaviti timer, saznati u kojem modu radi ili dijagnosticirati potencijalni kvar.

vivax klima uređaji
vivax klima uređaji

”Da bi se doma osjećali ugodno uređujemo interijer po svom ukusu, često čistimo i prilagođavamo se godišnjim dobima. Svaki novi komad namještaja ili uređaja, osim životnim potrebama, prilagođavamo vlastitom stilu i onome što već imamo u svom domu”, ističu iz Vivax-a..

Klima-uređaje u boji iz Vivax R design serije pogledajte u našoj galeriji. Pronađite onu koja se najbolje uklapa u vaš prostor i uživajte u laganom povjetarcu cijelo ljeto.

Vivax klima uređaji možete naručiti i na ovoj adresi.

U nastavku otkrivamo način da sami stvorite svjež zrak

VAŽNOST IONIZATORA ZRAKA

U današnjem modernom životu uporabom sve više električnih uređaja kao što su TV, računalo, mobitel, stvara se sve više električnog i magnetskog zračenja koje štetno utječe na zdravlje ljudi. Kako bi to spriječili bitno je imati ionizator zraka koji se nalazi u klima uređaju. Ionizator istovremeno pročišćava zrak i aktivira kisik, te na taj način poboljšava kvalitetu zraka i čini boravak u takvom prostoru ugodnijim.

Dokazano je da ionizator zraka umanjuje negativnu energiju nastalu kao posljedicu stresa te čini prostor ugodnijim za život bilo da se radi o poslovnom ili stambenom prostoru.

DIŠITE ZDRAVO U SVOM DOMU

Negativni ioni također vrlo dobro pročišćavaju zrak, posebno u kombinaciji sa niskom koncentracijom ozona. Naime, negativno nabijeni ioni se vežu za zagađivala i alergene, koji su pozitivno nabijeni. Novonastale veće čestice padaju na tlo i uklanjaju se iz zraka koji udišemo, te ne mogu dospjeti u vaš respiratorni trakt.

Ukratko, negativni ioni uništavaju bakterije, vitaliziraju naše stanice, povećavaju kapacitet kisika u krvi, poboljšavaju rad metabolizma, povećavaju moć koncentracije i budnost, uklanjaju umor, povećavaju otpornost prema bolestima, iznimno dobro utječu protiv glavobolje, besanice, zatvora, alergija, astme, i mnogih drugih tegoba.

3D DC INVERTER TEHNOLOGIJA

Klima uređaji osim već standardnog inverterskog kompresora koriste i inverter motor ventilatora unutarnje jedinice i inverter motor ventilatora vanjske jedinice što dodatno smanjuje trošak električne energije. Sada vaša obitelj može uživati u svježini kad god poželi uz manji utrošak električne energije.

Inverterski kompresor stalno prilagođava brzinu rada kompresora kako bi održao željenu razinu temperature. Zahvaljujući 3D DC inverterskoj tehnologiji zrak se izbacuje dalje i brže. Rad uređaja je osiguran uz minimalnu razinu buke koja eliminira nepotrebne zvukove i omogućava nesmetan rad.

ANTIKOROZIVNA ZAŠTITA

Vrlo je bitno da klima ima i posebnu antikorozivnu presvlaku izmjenjivača topline na unutarnjoj i vanjskoj jedinici, to je zaštita od atmosferskih pojava i djelovanja agresivnog okruženja, posebno soli u zraku u primorskim krajevima i „kiselih“ kiša. Na taj način se produljuje vijek trajanja uređaja.

WI-FI UPRAVLJANJE KLIMOM

Pristupite svom klima-uređaju u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta zahvaljujući ugrađenom Wi-Fi modulu i Vivax ekskluzivnoj aplikaciji za kontrolu klima uređaja NetHome®. Jednim dodirom na svom mobilnom uređaju odaberite željenu temperaturu, i ušetajte u svoj savršeno rashlađen dom u ljetnim mjesecima.

OHLADITE SE SA STILOM- ODABERITE BOJU

Uz sve navedene pogodnosti korištenja Vivax klime posebna pažnja je posvećena i samom dizajnu. Jednostavnost se uklapa u svaki interijer. A velika specifičnost na tržištu su i klime u boji, kako bi mogli vašem domu udahnuti dašak posebnosti. Budite drugačiji i iznenadite se kako će klima naglašavati posebnost interijera i davati mu bezvremensku ljepotu.

Odaberite temperaturu prostora koja odgovara vašim željama. Vrhunske performanse donose svježinu u ljetnim mjesecima i osiguravaju energetski učinkovito grijanje u zimskim mjesecima. Odaberite vrhunsko rješenje za sebe- https://www.vivax.com/hr/izaberi-svoju-boju-i-rashladi-se-u-stilu.aspx

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU