Vodolija: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2024. godine

Posao. Do kraja mjeseca stres i haos na radnom mjestu podižu radnu temperaturu do maksimuma i inspirišu vas na vrhunske performanse.

Liderska uloga je nadohvat ruke, a ukoliko na neki način promovišete svoj rad, treća sedmica februara je idealan period za obraćanje i predstavljanje javnosti.

Merkur pomaže u uspostavljanju važnih kontakata, podstiče vašu kreativnost i donosi vam sreću, ali nemojte biti rasijani. Budite prisutni i pažljivo manevrišite u kontaktima sa nepouzdanim poslovnim partnerima i saradnicima.

Ljubav. Niste imali sreće u ljubavi u posljednje vrijeme? Obeshrabrila su vas loša iskustva? Neko vas je iznevjerio? Sezona Vodolije je stigla i ohrabruje vas da obnovite sve oblasti svog života, uključujući i ljubavni život.

Sa Suncem i Plutonom u svom znaku, odlično je vrijeme za redizajn – nova godina, novi vi. Promijenite stil oblačenja, frizuru, počnite redovno da vježbate i vodite računa o ishrani.

Sve to će doprinijeti povećanju samopouzdanja, tako da vaša harizma i šarm mogu neometano da zablistaju. Velike su šanse da polovinom februara sretnete osobu svog života. Isto tako, neki odnosi se mogu prekinuti, jer ste ih prerasli i prevazišli.

U partnerskim odnosima ljubavni plamen koji je prošlog mjeseca jedva titrao, može se razgorjeti i rastopiti vam srce – bićete razigrani, veseli i spremni da eksperimentišete i da se igrate.

Možda ćete morati malo da prodrmate partnera da bi vam se pridružio, ali brzo će ga obuzeti vaš entuzijazam i pridružiće se zabavi.

Ako imate ljubomornog partnera, čak i to u ovom periodu možete iskoristiti za oživljavanje strasti i produbljivanje veze.

Zdravlje. Iako imate obilje energije i funkcionišete na visokoj frekvenciji, brzo ćete se isprazniti i potrošiti, naročito na poslu.

Potrebno vam je redovno punjenje, kako biste sačuvali zdravlje i nerve – nađite miran kutak u svakom danu, da se opustite, meditirate i čistite od naboja i negativne energije.

Kad god ugrabite priliku, prošetajte i dok hodate fokusirajte se na disanje – meditacija u pokretu će vam posebno prijati.

Izvor: Wannabe Magazine

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU