Windows i Office već od 7 eura

Pandemija COVID-19 nesporno je promijenila naše živote u raznim segmentima. Iako cijepljenje ispunjava svoju svrhu, pojava novih varijanti virusa dovodi do povećanja broja novooboljelih i do novih ‘lockdowna’. Rad od kuće je ponovno obavezan u nekoliko zemalja, a računalo koje imamo kod kuće još jednom postaje krucijalno sredstvo za rad i osiguranje naše egzistencije. Iz tog razloga, vrlo je bitno imati stabilno i funkcionalno računalo s pripadajućim softverima kako ne bi gubili vrijeme na rješavanje problema s istim.

Jedan od najvećih problema modernih računala je korištenje operativnih sustava i aplikacija koje rade uz pomoć crackova i drugih posebnih modifikacija. Upravo kada najmanje očekujemo, takvi softveri mogu prestati raditi i možemo se pronaći u problemu jer ne možemo upaliti računalo ili otvoriti dokument. Posjedovanje legalnog sustava s pravilno aktiviranim softverom čini veliku razliku. Osim problema s radom, modificirani softveri obično otvaraju prostor malwareima i drugim zlonamjernim softverima koji mogu zaraziti naše računalo, pa čak i špijunirati sve što radimo.

Danas, kupnja licence za Windows, Office ili bilo koji drugi softver mnogo je jeftinija nego ranije, a kupnjom dobivate pristup svim ažuriranjima. Još bitnija stvar je da sve to možete napraviti u nekoliko minuta iz udobnosti vašeg doma. Odaberete proizvod, platite i primite softverski ključ na svoju e-mail adresu.

Godeal24.com nudi softverske ključeve po iznimno povoljnim cijenama uz vrlo učinkovitu korisničku službu koja rješava svaki problem i situaciju u nekoliko minuta. Windows 11, Windows 10, Office 2021, Office 2019 i još mnogo drugih softvera možete dobiti brzo i povoljno.

Kako bi bili od pomoći svima koji rade od kuće, platforma Godeal24.com pokrenula je novogodišnju akciju s popustima do 90%. U ponudi je moguće pronaći Microsoft Office 2021 Professional za 1 računalo čija regularna cijena iznosi oko 389,99 eura za samo 30,22 eura. Također, moguće je nabaviti i novi Microsoft Windows 11 operativni sustav, koji je neophodan za mnoge korisnike, po nevjerojatnoj cijeni od 14,99 eura.

Novogodišnji pokloni za vas po akcijskim cijenama!

Paket MS Office + operativni sustav – ostvarite popust uz korištenje kupon koda SGO62

Ostvarite do 50% popusta na sve Windows operativne sustave uz kupon kod SGO50

Popust na ostale proizvode za učenje ili rad od kuće uz korištenje kupon koda SGO62

Ostali alati za vaše računalo:

Godeal24 platforma nudi širok spektar računalnih alata za poboljšanje produktivnosti.

GoDeal24.com platforma nudi kvalitetnu i optimalnu uslugu. Kupovina je vrlo jednostavna, nakon narudžbe, svoj proizvod ćete dobiti na vašu e-mail adresu. Ako imati pitanje ili trebate pomoć, korisnička služba je tu da vam pomogne, a sve što trebate napraviti je poslati e-mail na adresu: [email protected].

Pozdravite staru 2021. i zaželite dobrodošlicu novoj 2022. godini!

(Sponzorirani članak)

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU