Zdravstveni horoskop za 2024. godinu

Koliko god da vam se čini da ste dobro, uvijek možete popraviti svoj zdravstveni bilten i preuprijediti moguće nevolje, a evo na šta vas upozoravaju zvijezde kada je riječ o zdravlju tokom 2024. godine.

Ovan

zdravstveni horoskop za 2024. godinu
Za najbolju moguću zdravstvenu sliku, njegujte povlačenje u mir i tišinu. Posle napornih radnih dana, naučite da usporite i napravite pauzu, posebno tokom marta i avgusta. Jupiter će vas od aprila pozivati i na kretanje, duge šetnje, vožnju bicikla i boravak na svježem vazduhu.

U septembru je dobro obaviti sistematski pregled i vidjeti kako možete poboljšati svoje zdravlje uz pomoć zdravije ishrane i fizičke aktivnosti.

* Od 30. aprila do 09. juna, boravak Marsa u vašem znaku podići će vam nivo energije pa pokušajte da ovaj period provedete aktivnije, više se krećete i vježbate; budite manje nagli i impulsivni.

Bik

zdravstveni horoskop za 2024. godinu
Kakvi god da su vas bolovi pratili tokom protekle godine, sada možete da poradite na tome da se ne ponove. Obratite posebnu pažnju na ono što će se desiti oko 25. aprila, kada se u vašem znaku sretnu Jupiter i Uran.

Odbacite staro i imate više hrabrosti za promjene koje su neophodne za vaše zdravlje. Od juna počinjete novi životni ciklus, dočekajte ga psihički i fizički spremni.

* Od 29. aprila do 23. maja kretanje Venere u vašem znaku daje vam fizičku privlačnost i ističe vaše unutrašnje vrline; osjećaćete se sjajno i više ćete uživati u životu i privući srećnije prilike.

Blizanci

zdravstveni horoskop za 2024. godinu
Sada je vrijeme da malo usporite i krenete kroz život u skladu sa svojim mogućnostima. Eventualne smetnje koje se pojave tokom marta mogle bi da vas podstaknu da se više fokusirate na svoje tijelo i odustanete od loših navika.

Buđenje i izlječenje dolaze u junu, a nalet velike energije i tokom avgusta. Pazite na svoja stopala i pluća. Vježbajte smirivanje uma kroz svjesno i duboko disanje.

* Od 01. juna do 30. juna je vrijeme regeneracije; skinite svoj “borbeni“ kaput i opustite se; trebalo bi da vam bude lakše i jednostavnije. Izazovni aspekt Jupitera i Saturna u avgustu poziva vas da se dooobro odmorite i resetujete.

Rak

zdravstveni horoskop za 2024. godinu
Godina je za vas počela veoma dinamično, na sreću sa puno energije i lijepih želja. Energija u tijelu počinje da se mijenja, tako da više nema toliko umora i iscrpljenosti.

Voda će na vas djelovati veoma ljekovito, na primjer kupke obogaćene esencijalnim uljima, plivanje ili duge šetnje uz rijeku ili more. Čini se da vas uticaj Jupitera iz juna više povezuje sa sobom kroz boravak u tišini i daleko od buke.

* Od 17. juna do 11. jula uticaj Merkura i Venere daće vam sjaj u očima, pozitivnu energiju koja vas obnavlja i liječi; vaše intuitivne antene će besprijekorno primati signale Univerzuma.

Lav

zdravstveni horoskop za 2024. godinu
Možda osjećate da godine prolaze, da polako starite, da se vide prve sijede dlačice ili bore na licu. To je vrijeme kada se suočavate s prolaznošću, ali ne na loš način. Bićete motivisani da unesete nove navike u svoj svakodnevni život koje će više podržati vašu energiju i zdravlje.

Ne možete i ne želite više da napadate vjetrenjače. Tokom marta i aprila čuvajte se virusa, obratite se doktoru ako se pojave problemi.

* Tokom druge polovine jula, Venera vas obasipa blagodatima pa imate priliku da doživite nešto lijepo i okrenete glavu svjetlijoj strani života. Biće to melem za vaše zdravlje, ali i fizičku privlačnost.

Djevica

zdravstveni horoskop za 2024. godinu
Pred vama je godina u kojoj ste pozvani da posvetite više pažnje brizi o sebi i svom zdravlju. Ako živite stresno i često ste napeti, primijetićete da nemate snage i da će vas češće napadati virusi. Kod nekih će se pojaviti i bezvoljnost.

Želudac i sistem za varenje biće posebno osjetljivi. Ako imate visok krvni pritisak, usporite. Pijte što više tečnih i ljekovitih čajeva. Ako osjećate bol u nogama, bilo bi dobro da se obratite doktoru.

* Tokom januara i oktobra osjećaćete se odlično; vraća vam se dobro raspoloženje i imate više energije i entuzijazma. Možda postoji zanimljiva ljubavna priča kao vrhunac.

Vaga

zdravstveni horoskop za 2024. godinu
Početkom godine, posebno u januaru i prvoj polovini februara, savjetuje se više odmora i izbjegavanje teških fizičkih napora. Mnogo umora se nakupilo u vašim kostima i zaista vam je potreban odmor od svega.

Mart može biti značajan za donošenje odluka u vezi sa zdravljem i uvođenje zdravih navika u vaš život. A nakon što Jupiter uđe u znak Blizanaca, ulazite u period potpunog oporavka i zadovoljstva.

* Susret Venere i Marsa u znaku Vodolije, tokom druge polovine februara i prve polovine marta, donosi vatromet uživanja. Uzmite sve što vam život nudi, izliječite se od prošlih iskustava.

Škorpija

zdravstveni horoskop za 2024. godinu
Gotovo da se nema na šta upozoravati kada je pu pitanju vaše zdravlje. Ovo bi trebalo da bude dobra i stabilna godina na tom polju. Možda više pažnje posvetite hormonima, a tokom drugog dijela godine i respiratornom sistemu.

Pošto ćete mnogo raditi, nemojte sebi uskraćivati stvari koje vas raduju, kao što su noćni izlasci, zbog obaveza prema poslu i drugima. Od aprila se riješite nekih loših navika iz svog života.

* Krajem septembra pa do 17. oktobra, Venera u vašem znaku daje vam harizmu i prodoran sjaj u očima koji magnetski privlači pažnju drugih. Period je povoljan za estetske poduhvate i korekcije.

Strijelac

zdravstveni horoskop za 2024. godinu
Ne dozvolite da vam neki zdravstveni problemi ili emocionalna stanja prođu ispod radara, odnosno da ih uzmete zdravo za gotovo. Sada više nego ikad je potrebno da mislite na sebe, zato tražite sebe, naučite da stanete kada ste umorni, recite „ne“ onima koji se stalno oslanjaju na vas.

Obavezno to radite sistematski, redovno se provjeravajte i pijte preparate za jačanje imuniteta, posebno vitamin C.

* Maj, sa Marsom u Ovnu, biće za vas potpuno oslobađajući. Za sobom ostavljate veliki problem i sada ste ponovo puni energije, živi i spremni za nove avanture.

Jarac

zdravstveni horoskop za 2024. godinu
Nalazite se u astrološkom periodu koji podržava vaše zdravlje. U stvari, to vam može donijeti velika poboljšanja na tom polju. Takođe je važno da sami pokrenete aktivnosti koje će vam pomoći da se osjećate bolje i imate više energije.

Promjena ishrane, redovno vježbanje, oslobađanje od loših navika – sve to može ne samo da vas učini zdravima već i da vas podmladi. Zato, krenite prema boljem.

* Januar će za vas biti veoma intenzivan mjesec, puni ste energije i vitalnosti, a ono što će početi da se dešava od juna trebalo bi da vam popravi formu, ali i fizički izgled i ukloni bore sa lica.

Vodolija

zdravstveni horoskop za 2024. godinu
Planetarne okolnosti ukazuju na određeni prosperitet u oblasti zdravlja. Trebalo bi da promijenite nešto radikalno u svom životu, za početak, način na koji se ponašate prema sebi.

Ljeto može biti presudno u donošenju odluka za poboljšanje zdravlja i izgleda. Takođe, možete izgubiti kilograme ako želite i ako se osjećate bolje u svom tijelu. Obratite više pažnje na reproduktivne organe.

* Tokom februara i marta dešava se velika transformacija u vašem fizičkom izgledu, ali i u načinu na koji cijenite sebe. Vaša privlačnost i duhovitost će biti primjetne, postajete sigurniji u sebe.

Ribe

zdravstveni horoskop za 2024. godinu
Još jedna godina u kojoj se Saturn kreće kroz vaš znak i podstiče vas na odgovorniji odnos prema sebi, a ujedno i prema sopstvenom zdravlju.

Vaša energija možda nije na zavidnom nivou, možda ćete morati više da spavate i da djelujete sporije ili manje, ali to je sve u redu. U životu postoji vrijeme setve, žetve, ali i vrijeme odmora. Neka vam ova godina bude u znaku odmora.

* Od 11. marta do 05. aprila, Venera se kreće kroz vaš znak i daje vam ljepotu, unijećete pozitivne promjene u svoj izgled i biti ponosni na postignute rezultate. Možda i ljubav učini da se osjećate ljepšima.

Izvor: 24sata

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU