Naslovnica Show Reality Fudbaler posjekao Soraju nožem po vratu i stomaku

Fudbaler posjekao Soraju nožem po vratu i stomaku

21
PODIJELI

Fudbaler Stefan Mihajlović u noći između utorka i srijede, nožem je posjekao Soraju Vučelić po stomaku i vratu, pišu srpski mediji.

Soraja Vučelić je sa Stefanom i prijateljicama izašla na beogradski splav “Fristajler”, a nakon dobre žurke odlučili su da druženje nastave u vili na Senjaku.

“Bila sam na „Fristajleru“ s društvom, bilo je najnormalnije veče, kao i uvek. Popili smo i nakon zatvaranja kluba otišli u jednu vilu na Senjaku, gde je bio i fudbaler Stefan Mihajlović. Zezali smo se, sedeli, pričali, smejali se… Nismo bili sami, i naše društvo je bilo tu. Kad sam pošla kući, Stefan mi nije dao da idem, hteo je još da ostanem. Ustala sam i krenula, a on me je povukao, malo smo se gurkali. Ne sećam kako je do toga došlo, samo sam u jednom trenutku osetila bol na vratu, a potom i na stomaku – rekla je Soraja. Ona je navela da se sve izdešavalo veoma brzo i da ne zna čak ni kojim je predmetom prerezana po vratu i stomaku. – Tek kad sam videla krv, shvatila sam šta je uradio. Tvrdim da Stefan to nije namerno uradio jer on nije nasilnik, niti je imao nameru da se tako postavi prema meni. Prijatelji su me odmah odvezli u Urgentni, gde su mi lekari ukazali potrebnu pomoć. Osećam se dobro, što je najvažnije. Rane su mi zavijene i nisu ozbiljne – rekla je starleta.

Fotografija koju je objavio “Blic” nastala je pri ljekarskom pregledu, a na njoj se jasno vidi posjekotina na Sorajinom vratu. Ipak, Vučelićeva nije željela da ljekari pozovu policiju. Stefan je od ranije poznat policiji. Naime, 2015. godine je svojim “porše kajenom” izazvao nesreću, udario u “fiat punto” i pobjegao sa lica mjesta. Čovjek koji se nalazio u “puntu” je preminuo.

 

cafe.ba