20.5 C
Sarajevo
Utorak, 9 kolovoza, 2022

  Ko smo mi

  TNT Portal je nova news stranica domaće medijske grupacije, TNT Group koju čine sedam lokalnih radija i četiri televizije.

  TNT Portal je rebrendiran i ponovo lansirali u februaru 2020 godine. Samo mjesec dana nakon lansiranja, dospjeli smo na listu 20. najposjećenijih stranica u Bosni i Hercegovini (mjerenja DotMetrics Adria i Google Analytics).

  Donosimo najnovije vijesti iz BiH, lokalne vijesti iz Sarajeva, Tuzle, Zenice i Travnika i video reportaže iz cijele BiH. Najposjećeniji sadržaji na TNT Portalu su lokalne vijesti, sport, zabava, biznis i lifestyle. Najviše nas posjećujete iz BiH, Hrvatske, Srbije, Njemačke i SAD-a.

  Kako radimo

  TNT Portal je politički nezavisan online medij usmjeren korisnicima. To znači da ovisimo o zadovoljstvu naših korisnika.

  Većinu prihoda ostvarujemo prodajom marketinških i medijskih usluga domaćim i stranim klijentima. Pored stalnih zaposlenika koji rade na raznim medijima naše grupacije, TNT portal zapošljava i tim digitalaca iz BiH i regiona.

  Radimo kompletnu digitalu za male i velike biznise, od izrade web stranica, kreiranja sadržaja, seo, social, dizajn, video & audio prodikcija. Iako prikazujemo banner reklame, orijentisani smo na content marketing što podrazumijeva pripremu i objavu medijskih sadržaja.

  98%
  Kompletna digitala za vaš biznis
  90%
  Sponsored content
  87%
  Guest posts
  87%
  Oglasi za posao
  80%
  Banneri

  Statistika

  1.340.000 korisnika

  4.000.000 pregleda

  Top 20 u BiH