Naslovnica Tech Gadget TRAŽITE KLIMU ILI ALARMNI SISTEM? Nabavite povoljno vrhunsku opremu uz dostavu, montažu...

TRAŽITE KLIMU ILI ALARMNI SISTEM? Nabavite povoljno vrhunsku opremu uz dostavu, montažu i garanciju na ugradnju!

270
PODIJELI

Moderni klima uređaji i kvalitetni alarmni sistemi su danas neizostavan dio svakog doma i poslovnog objekta. Na tržištu možete pronaći mnogo klima uređaja i alarmnih sistema, ali rijetko gdje možete pronaći povoljnu opremu uz besplatnu dostavu, kvalitetnu montažu, i što je najbitnije, garanciju na ugradnju!

U firmi Digitalis, kupcima osiguravaju potpunu uslugu. Naime, u svojim “d store” centrima, pored razne tehnike i gadgeta, nude širok asortiman klima uređaja i alarmnih sistema. Osiguravaju i kvalitetnu montažu uz garanciju na urađeni posao, tako da onima koji planiraju ugradnju klime i alarma olakšavaju posao, štede vrijeme, ali i novac.

Za dodatne informacije pozovite besplatan broj telefona: 0800 22 432.

Pored prodaje i montaže klima uređaja i alarmnih sistema, zaposlenici preduzeća Digitalis vam mogu uraditi projektovanje i ugradnju računarskih mreža i kablovskih/satelitskih tv sistema.

Naravno, savjetujemo vam da posjetite i neki od Digitalis “d store” centara u Travniku (kod Benzinske pumpe TD na istočnom ulazu u grad), Novom Travniku, Bugojnu, Donjem Vakufu i Gornjem Vakufu/Uskoplju. Ponudu možete pronaći i na njihovoj web stranici.