Naslovnica Lifestyle Koji ruž će najbolje istaknuti vaše bijele zube

Koji ruž će najbolje istaknuti vaše bijele zube

22
PODIJELI

Kao što korektor u boji breskve prekriva podočnjake, zeleni neutrališe crvenilo, vrlo slično je i s ruževima. Toplije nijanse će istaknuti žutu boju zuba, a hladni tonovi učiniće da vaši zubi izgledaju puno bjelje.

Nude nijanse

Većina djevojaka koristi smeđe ili nijanse u bojama breskve zbog kojih žuti zubi još više dolaze do izražaja. Zato se bolje odlučite za nude ruž u ružičastoj nijansi, ali pazite da ružičasti tonovi ne budu pretopli.

Ružičaste nijanse

Fokusirajte se na ružičaste nijanse s plavim podtonovima, osim ako niste od onih žena kojima te nijanse ne pristaju. Ne brinite, još možete upotrijebiti nijanse u bojama šumskog voća. Ljubiteljice tamnoružičastih boja mogu odahnuti jer su te nijanse idealne za bijele zube.

Ljubičasta

Tamniji ljubičasti ruž može istaknuti vaše ne tako bijele zube, zato odaberite najsvjetliju nijansu, a izbjegavajte one koje vuku na smeđe.

Crvena

Postoji više vrsta crvenih ruževa, od plavih do narandžastih podtonova. Dok su prvi odlični za isticanje bijelih zubi, narandžaste obavezno izbjegavajte. Narandžasti i neonski tonovi dodatno ističu zube, zato prije njihovog korištenja razmislite o sredstvu za izbjeljivanje zuba.

 

 

ljepotaizdravlje.ba