Naslovnica Vijesti Šokantno Australija: Žena vidjela supruga na parkingu koji je nestao prije 10 godina

Australija: Žena vidjela supruga na parkingu koji je nestao prije 10 godina

82
PODIJELI

Sandie Gillette iz Australije vidjela je svog supruga 10 godina nakon što je nestao iz njihovog doma u Melbourneu.

 

Sandie je posljednji put vidjela Russella Jenkina u septembru 2006, kada je nakon svađe otišao u Werribee, gradić nadomak Melbournea.

Muškarac se nikada nije vratio, ostaviviši suprugu s njihovo dvoje djece, četvorogodišnjim Ethanom i dvogodišnjim Charliejem, prenosi Independent.

Russell je i zvanično proglašen nestalom osobom, a policija mu nikada nije ušla u trag.

Ranije ove godine, gospođa Gillette nalazila se s djecom na parkingu jednog tržnog centra u Sunshine Coustu – oko 1.600 kilometara udaljenom od njihove kuće – kada je u jednom automobilu primijetila svog supruga.

“Uvijek sam vjerovala da je tu negdje. Ali sam se prilično šokirala kad sam ga vidjela. Ne znam ni sama kako bih objasnila taj osjećaj – ono što sam vidjela me je potpuno ošamutilo”, izjavila je za News.com.au.

“Bili smo vrlo blizu. Ne znam da li je shvatio da smo to mi, ali samo saznanje da sam ga vidjela nakon toliko vremena bilo je vrlo zapanjujuće. Mogao je i da nam priđe, ali šta biste rekli nekome ko je bio odsutan 10 godina?”, dodala je.

Sandie navodi da je jedini razlog zbog kojeg je odlučila da javno iznese svoju priču taj što njena djeca nisu vidjela i čula svog oca nijednom otkako ih je napustio.

 

radiosarajevo.ba