Naslovnica Show Domaće zvijezde Tony Cetinski automobilom pregazio čovjeka

Tony Cetinski automobilom pregazio čovjeka

260
PODIJELI

Tony Cetinski je svojim Mercedesom S klase prešao preko I. K. i podvozjem ga vukao dva metra po cesti. Tonyju će dodatno analizirati krv na alkohol i opijate. Nastoje utvrditi je li možda bio nepažljiv u vožnji…

Novi detalji prometne nesreće u Rovinju koja je u petak šokirala javnost, ponajviše zbog činjenice da je u nesreći u kojoj je poginuo muškarac I. K. sudjelovao pjevač Tony Cetinski (48). Pod kotačima njegova Mercedesa S klase u Pustoj ulici u Rovinju u petak oko 14 sati ležao je beživotno muškarac. Kako bi došli do njega, morali su zvati vatrogasce, koji su podignuli automobil i izvukli nesretnika.

– U nesreći koja se dogodila 3. novembra oko 14 sati u Pustoj ulici u Rovinju smrtno je stradao 62-godišnji muškarac. Policijski službenici zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom na mjestu događaja obavili su očevid i utvrdili da se nesreća dogodila kada je 48-godišnjak upravljao osobnim automobilom Mercedes pulske registarske oznake kolnikom Puste ulice te dolaskom u oštar nepregledan zavoj automobilom pregazio 62-godišnjeg muškarca. Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula gdje će po nalogu državnog odvjetnika biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti – priopćili su iz policije.

Kako 24sata.hr saznaje, Cetinski je svojim Mercedesom S klase prešao preko I. K. i podvozjem ga vukao dva metra po cesti.

Nakon nesreće, Cetinski je podvrgnut alkotestu koji je bio negativan, ali će mu dodatno analizirati krv na alkohol i opijate. Također, policija nastoji utvrditi je li Cetinski bio nepažljiv u vožnji, te je li koristio mobitel u trenutku nesreće.

Prema prvim informacijama, muškarac je bio u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini mjesta nesreće. Pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića te je ležao na cesti u trenutku u kojem je naišao Tony u automobilu.

Nakon završene obdukcije trebalo bi se znati je li muškarac već bio mrtav kad ga je Tony pregazio. Ono što je sigurno, riječ je o vrlo uskoj uličici u kojoj nije moguće brzo voziti.

Tony: Nisam kriv. Ovo mi je najgori dan u životu…

Podsjetimo, o svemu se za 24sata oglasio i sam pjevač.

– Sudjelovao sam u nesretnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam kako će policija to i potvrditi nakon očevida. Potresen sam i nemam riječi kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovjek može proživjeti – kratko nam je nakon nesreće kazao Tony Cetinski.

Mirko Cetinski: Nemoguće da je Tony vozio brzo

Tonyjev otac Mirko Cetinski bio je vidno potresen. Uvjeren je da se radi o nesretnom slučaju.

– Toni je u šoku. Kad je došao iza ugla, osjetio je da nešto “struže” ispod auta. Čovjek je ležao na cesti i očito ga nije vidio, a da li je već bio mrtav, zaista ne znam. Stvarno je nemoguće da je Tony na tom mjestu vozio brzo, jer je ulica vrlo uska. O stradalome znam samo da se radi o nekom Braci, koji, kako sam čuo, skuplja i prodaje boce, i sve ono što zaradi potroši u obližnjem lokalu – rekao je za Glas Istre Mirko Cetinski.

Očevidac nesreće kazao je kako je u trenutku nesreće na ulici bilo puno djece koja su se vraćala iz škole.

– U prvi tren nismo znali tko je vozio. Čovjek je već ležao na cesti kad je on naišao. Izašao je iz kafića u kojemu se ljudi okupljaju piti vino – kazao je očevidac.