Naslovnica Show Muzika Gibonni 7. jula na Tjentištu

Gibonni 7. jula na Tjentištu

173
PODIJELI

Zasigurno najveća regionalna zvijezda, Zlatan Stipišić Gibonni ove godine dolazi na Tjentište. U nastupu ovog briljatnog splitskog kantautora uživat ćemo druge festivalske večeri koj će biti održana 7. jula.

oglasi

Gibonni je poručio da se cijela njegova ekipa veseli nastupu na Tjentištu i obećao ono što je na njegovim nastupima ustvari i zagarantovano: “Bit će super”.

Za odličnu atmosferu iste večeri na Tjentištu uz Gibonnija će se pobrinuti Jinxi i Letu štuke. Zagrijavanje drugog festivalskog dana u dnevnoj varijanti prepušteno je programu Back to roots koji nam na OK Summer Stage donose: DJ Umbo i Audio InFunktion. Za najvjerniju festivalsku publiku OK kampere stajanja nema, jer nastavak slijedi na Sensation OK stageu uz Atheist Rap i Obojeni program. Nakon završetka večernjeg programa na Jägermeister main stageu vraćaju se u kamp gdje ih do svitanja čeka odlična zabava na OK after party-ju uz Gileta – EL. Orgazam i Mika the Kawiar.

Paketi za boravak u OK kampu još uvijek su dostupni, a specijalna OK akcija koja važi do 15. juna, a ista podrazumjeva uživanje za 5 osoba u festivalskim sadržajima po cijeni 4 paketa. Sve o aktuelnoj akciji i paketima ponude za boravak u OK kampu možete pronaći ovdje.

 

klix.ba