Naslovnica Show Muzika Amel Čurić, Helem Nejse, Džejla Ramović i Exponati gostuju na Ideeeš festu...

Amel Čurić, Helem Nejse, Džejla Ramović i Exponati gostuju na Ideeeš festu u Gornjem Vakufu-Uskoplju

320
PODIJELI

U organizaciji Centra za obrazovanje, sport i kulturu, 13.07.2018. počinje Festival kulture i sporta – IDEEEŠ FEST u trajanju od dva dana.

oglasi

Šta vas očekuje na festivalu?

Nakon uspješne sezone za Slogu, koju su navijači iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja vjerno pratili, stiže šlag na tortu – 13.07. u Sportskoj dvorani odigrat će se rukometna utakmica MRK „Sloga“ – RA „Čapljina“.

Po završetku utakmice, počinje spektakl i slavlje u gradu – proslava titule i prelaska u Premier ligu. Ovom prilikom, u noći koja će biti kruna rukometne sezone, koja je u ovom gradu za sve navijače i mnogo više od toga i koju su svi dugo čekali – noć će se provesti uz hitove svima poznatog sarajevskog benda HELEM NEJSE, kao i muzičkog sastava u usponu koji garantuje dobru atmosferu- EXPONATI.

Za najmlađe goste organizatori su pripremili poseban događaj – predstavu za djecu koja će se održati u subotu 14.07.2018. u gradskom parku u 11:00 sati.

Noć koja slijedi za pobjednički grad, donosi pobjednike muzičkih takmičenja koji su svojim glasovima osvojili srca publike iz cijelog regiona- DŽEJLU RAMOVIĆ I AMELA ĆURIĆA.

Budite i vi dio krune historijskog zatvaranja sezone i otvaranja vrata za nove pobjede i proslave, te prisustvujte najavljenom slavlju i mnogim dodatnim iznenađenjima koja su u Gornjem Vakufu-Uskoplju za vas pripremili.
IDEEEŠ, svi su pozvani!