Održala lekciju tipu koji joj je uznemiravao kćerku: “Prestani joj gledati dupe”(VIDEO)

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se video koji prikazuje neugodnu situaciju iz američkog grada Chicaga, a koji je do sada pogledalo već skoro tri milijuna ljudi. Video je na svom profilu objavila 21-godišnja Julia Frank uz opis “Ne igraj se s mamom i njenim medvjedićima”.

Video prikazuje Juliju i njenu majku Stephanie Ibarrondo dok obavljaju kupovinu u trgovini i dok ih istovremeno u stopu prati stariji muškarac. Julia se počela osjećati nelagodno te je upozorila majku na muškarca.

“Prestani gledati guzicu moje kćeri i prestani nas slijediti”, Stephanie se obratila muškarcu, na što je on njenu kćer Juliju nazvao kurvom.

“Ako izgleda kao kurva, gledat ću je kao kurvu”, rekao je.

Julia je napomenula da je bila odjevena u običnu majicu i hlače, premda to uopće ne bi trebalo biti bitno. Njena majka Stephanie zatim je pozvala zaposlenika trgovine i zamolila ga za pomoć te mu objasnila situaciju. Zaposlenik trgovine pozvao je zaštitare, koji su muškarca udaljili iz trgovine.

“Majka me odgojila da budem snažna žena i govorila mi je da se uvijek trebam zauzeti za sebe. Nadam se da ću i ja jednog dana to prenijeti svojoj djeci”, rekla je Julia

“Ako se osjećate nelagodno na javnom mjestu, obratite se nekom tko bi mogao pomoći. Nikada ne idite prema svom autu a da si ne gledate iza leđa. Uvijek budite na oprezu”, dodala je.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU