Sabina ima muža i dvije kćerke, a na Instagramu se skida svakog dana(FOTO/VIDEO)

Sabina Santl iz Osijeka, inače bivša učesnica Velikog Brata još iz 2008. godine. Njen Instagram profil obiluje provokativnim snimcima i slikama, a najavljuje ovog ljeta svoju vrelu stranicu “OnlyFans”.

– Uspjela sam da se istaknem stilom, fotografijama i snimcima. Napravila sam karijeru i lijepo živim, ali uvijek sam spremna za nove izazove – ispričala je Sabina koja sebe voli da zove Saby za 24sata.hr.

Sabina ljubav prema seksi fotografijama motivisala ju je da pokrene svoju stranicu na internetu.

– Sve što radim, radim iz ljubavi. Uz mene će ovo ljeto biti vrlo, vrlo vruće – najavila je.

U svijet erotike ući će uz minimalnu golotinju, a kaže da će fanovi imati priliku da je vide u skroz drugačijem svjetlu. Njen profil na društvenim mrežama je pun provokativnih slika, a reakcije su burne.

– Neki su za, neki protiv, ali sam ipak ja ta koja donosi konačnu odluku svidjelo se to nekome ili ne. Najčešće mi pišu da sam najprivlačnija žena u Hrvatskoj na društvenim mrežama te da jedva čekaju moju “OnlyFans” stranicu, što je za mene veliki kompliment – izjavila je Sabina.

Zanimljivo je da Sabina ima muža sa kojim ima dvije kćerke, a on uopšte nije ljubomoran. Rođena je u bogatoj porodici i uvijek je imala novca, baš kao i danas, kako kaže.

– U srećnom sam braku, o svemu pričamo i imam njegovu podršku. Muškarac koji voli svoju ženu podržava ono što ona radi. Ako nema poštovanja, nema ni ljubavi – rekla je.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU