Pratite vijesti iz Jajca na Kanalu 6 HD Televiziji

Općina Jajce prošle godine uspostavila je saradnju s Kanalom 6 HD Televizijom, vodećom TV kućom u našem Srednjobosanskom kantonu, ali i šire. Partnerstvo u ovom projektu povjereno je nezavisnom portalu Jajce Online koji svakodnevno izvještava građane o svim događajima na području ove općine.

Video sadržaji iz kraljevskog grada možete gledati na Kanal 6 HD Televiziji, od ponedjeljka do subote u 16:00, 19:00 i 23:00 sata, te u pregledu sedmice koji je na rasporedu nedjeljom od 19:00 sati.

Program je pristan u preko 30 kablovskih operatera u BiH, regiji i dijaspori. a prema statističkim podacima prati ga više od 1,2 miliona gledatelja.

Kvaliteta informacija nakon pokretanja dopisništva iz Jajca uveliko je promijenila sliku grada što se tiče širenja informacija o događajima i ljudima.

U svakom slučaju, ovo je jedno od kvalitetnih dopisništava koje je funkcionalno i opravdano može svoju zadaću izvršavati i u budućnosti. Ovo je prvi korak, a očekuje nas ulazak ove grupacije i kroz druge projekte i aktivnosti što se tiče informativnog sektora.

Iako postoji tek šest godina, Kanal 6 HD Televiziji je danas najgledanija televizija iz centralne Bosne za što su ponajviše zasluženi urednici i novinari ove rastuće medijske kuće.

Ovaj kanal u Jajcu možete pronaći kod operatera Telemachu, BH Telecom – Moja TV i HT Eronetu.

O Kanalu 6 HD

Kanal 6 HD Televizija je dio TNT grupacije koju čine četiri tematske televizije, dva radijska brenda različitih formata s lokalnim stanicama u Travniku, Tuzli i Zenici kao brojni informativni portali.

Svoj program emitiraju od 2014. godine u Travnik, kada su ljudi s lokalnog radija odlučili su da pokrenu televiziju. Prikazuju zabavne emisije, popularne filmove i serije, kratke i uvijek aktuelne vijesti iz centralne Bosne.

(Promo: Jajce Online/TNT portal/Kanal 6 HD Televizija)

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU