Auto naletio na traktor, vozač traktora poginuo na mjestu

U sudaru auta i traktora u Batrini, zapadno od Slavonskog Broda, poginuo je vozač traktora iz Nove Kapele. Nakon udara Pola u stražnji dio traktor je sletio u odvodni kanal.

U teškoj prometnoj nesreći u petak oko 16 sati na cesti u Batrini, zapadno do Slavonskog Broda, a u kojoj su sudjelovali Polo i traktor, poginuo je 58-godišnji vozač traktora. Na mjesto događaja izašli su policajci Policijske postaje Nova Gradiška i Hitna pomoć, te vatrogasci.

auto naletio na traktor, vozač traktora poginuo na mjestu

Do nesreće je došlo, kako neslužbeno saznajemo, kada je vozač osobnog automobila iz Dragovaca pod još neutvrđenim okolnostima velikom brzinom prednjim dijelom udario u stražnji dio traktora, a kojim je ispred njega u istom smjeru vozio 58-godišnjak iz Nove Kapele.

Od siline udara traktor je sletio u desni odvodni kanal, a vozač traktora na mjestu je preminuo od zadobivenih ozljeda, dok se Polo zadržao na kolniku.

auto naletio na traktor, vozač traktora poginuo na mjestu

Kako doznajemo, 58-godišnjak je vozio traktor kući s generalnog popravka u susjednom mjestu. Iako je bio još dan traktor je, kažu okupljeni, imao upaljena sva svjetla i stoga ostaje nejasno zašto je došlo do sudara. Na mjestu nesreće muk, tuga i nevjerica, sin i brat poginulog 58-godišnjaka od šoka nisu mogli ništa reći, bili su više nego potreseni tragičnim događajem, prenosi 24Sata.

auto naletio na traktor, vozač traktora poginuo na mjestu

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU