Bila jedna od najboljih u Counter Strikeu: Bivša gejmerka dobila 116 godina zatvora zbog prevare?

Dok je bila gejmerka sarađivala je s jednom online trgovinom koja je koristila njeno ime i lice kako bi prodavala svoje prizvode.

Problem je nastao nakon što kupci nisu nikad dobili proizvode koje su platili Shayene Victorio, u gejmerskom svijetu poznatija pod nadimkom ‘shAy’, dobila je 116 godina zatvora u vrijeme dok je žarila i palila na mišu i tipkovnici, prenosi brazilski Universo Online, a o njoj piše i ugledni ESPN.

Brazilka je između 2008. i 2019. godine bila profesionala gejmerka, igrala je Counter Strike Global Offensive i učestvovala je na jako puno turnira.

Bila je jedna od najboljih igračica Bila je jedna od najboljih igračica Counter Strikea u 11-godišnjoj karijeri. Nakon gejmerske karijere postala je – influenserka.

No sad su je stigli grijesi iz prošlosti. Kako prenose brazilski mediji, dok je bila gejmerica surađivala je s jednom online trgovinom koja je koristila njeno ime i lice kako bi prodavala svoje prizvode. Problem je nastao nakon što kupci nisu nikad dobili te proizvode koje su platili.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU