Djevojka ispred noćnog kluba u Mostaru udarila policajca nogom u glavu

Policijskoj stanici (PS) Mostar Centar 3. jula oko 2 sata prijavljeno je da je u toku tuča ispred noćnog kluba Daleka obala.

Patrola policije na mjestu događaja pokušala je uspostaviti javni red i mir, pri čemu je L. B. (1992.), koja je bila u vidno alkoholiziranom stanju, vrijeđala ovlašteno službeno lice. U jednom momentu L. B. je nogom udarila policajca u predio glave nanijevši mu povredu u vidu ogrebotine, saopćeno je iz kantonalnog MUP-a.

Nakon toga, L. B. je privedena u prostorije PS Centar, gdje je nastavila s vrijeđanjem i ometanjem službenih lica u obavljanju posla. O svemu je upoznata krim. policija i preduzete su potrebne mjere.

Iste noći, u 2:55 sati, Policijskoj stanici Mostar Centar prijavljen je još jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira ispred noćnog kluba Daleka obala.

Patrola policije na licu mjesta zatekla je H. K. (1997), E. K. (1994), D. E. (1991) i E. R. (1994), koji su prijavili da su napadnuti od strane zaštitara navedenog kluba. Upoznata je krim. policija i preduzete su potrebne mjere.


Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU